戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
紅筆先生入場係就轉平時上節目公式mode
人哋一走即刻語氣感度唔同咗
兩個都係嘉賓
但差別對待太明顯啦
望staff係冷酷面
望萌音就心心眼
零秒變聲添呀佢
對staff:我可以食啦可(詢問)
對Monene:你肚唔肚餓啊(溫柔)
我又聽唔出有變聲,淨係覺得細聲左
砂糖29號嘅直播對一個藝人嚟講真係好唔正常
重要佢跟萌音拍完《戀久》及生日直播啲不正常行為
https://www.bilibili.com/video/BV1ok4y1d7XM/
最唔正常係明知彈幕係講緊mone都要係咁講
仲要講結婚前抽左個fans佢icon係套劇既結婚相
仲要唔係講完就算 一直問咁多個fans
問完結唔結婚 講個對象會係咩人 又話圈外定圈內
重點係佢話圈內外都得 但係自己接觸圈內人多啲
再講要唔要公開 又話自己會妥善處理

連fans講劍心 都俾佢拉番去講結婚
佢究竟幾恨結婚
點解拍完呢套劇先想有個家呀
係咪要識解謎先會領悟到tkr既意思
佢既朋友話佢未必結到,可能會挑起佢既戰鬥欲,更想結婚有個家 不過我唔想佢衝動結,一定要了解清楚先
一係佢悶到傻Q左

一係佢應該真係有左target
佢連劍心都唔理
唔知日本個面對takemone呢對點睇呢
好多人都buy呢對其實
twitter有好多たけもねfans
同埋生日live咁多view都知啦
佢唔悶呀 大把野玩
又睇nobu又解謎又打機又盛咁

似係有對象多啲
生日live嗰個紅筆先生係twitter話佢介紹左takeru同mone用一樣嘅柔順劑去洗衫,咁佢地兩個陣味就會一樣

但係第二日再講返原來隻柔順劑係無味㗎

殘念!!
但mone支柔順劑都無問題
係ktr炸嘛 做咩要送埋比mone
*tkr
我又手痕做多左一張live photo
吳海英真係好好睇!!呢套戲睇到我又喊又笑,中意呢套戲中意到連個user name都改埋叫吳海英
N年前嘅仲有人睇到
Eric同徐賢振都做得好好呢套好入戲 好慘
生日直播嗰度搵左紅筆老師嚟講洗衫問題
之後又問萌音點樣洗衫
再係sugar話唔識做家務 & 好悶
不停咁捉住fans話想4年內
35歲之前搵個老婆結婚

連劍心都唔理(有咩事就賴落劍心教

不停咁試探下fans嘅反應
!!!
我都好鍾意呢套
好想佢哋再拍多套劇佢哋超好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞