戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
速水直道個套抖m都好搞笑
我覺得個女主角笑起尼唔靚
露牙肉既
Agger 一笑就露牙肉
我成日營住女主角個樣好似老鼠🐭
睇過晒 除左愛的迫降我麻麻地
仲有無咩介紹
三流之路我都覺得好正
焦急的羅曼史 (因為呢套中意咗成勛 好靚仔好man 但真人傻下傻下 睇我獨立生活同套戲差距好大好得意
好耐之前嘅仁顯皇后的男人
又是吳海英(呢套記得唔多甜但係好睇)
我的ID是江南美人
金秘書(呢套朴敍俊冇咁貼地感覺真係睇劇
三流之路貼地d 朴敏英個樣又好做作 hea時間先好睇)
台劇:1989一念間 (記得唔係話好甜但都好睇)

**差少少漏咗我只喜歡你 雖然係大陸劇但張雨劍同吳倩好襯 佢兩個好似真人一齊咗 呢套推介睇 **

**另外youtube有得播嘅 戀愛播放列表都好睇
Sweet sweet地但每集都有主配角每人故事 之前勁hit**
出到第4季 但我都仲想睇

三流之路我之前去釜山特登去咗佢哋間屋到影相 勁興奮好似同朴敍俊好近咁
人生第一次特登去拍戲地方打卡 終於明點解旅行團會有追劇旅行個種感覺好正好滿足
天堂醫生同大家say hi
跟住黎睇
點解佐藤健嗰生日直播會cut左一部分
聽講有啲sweet位cut左
好有袁湘琴既感覺
一開頭覺得好柒
睇多陣都覺得幾好
我的id是江南美人好睇
男主洞悉一切
銀優好好j
女主角樣衰又似弱智好難追落去
啱啱睇完最後一集番外
接受唔到點解結埋婚 先第一次 十指緊扣
睇晒
真係好好睇
全劇最鐘意男主角喊著講鐘意女主邊度嗰part
成套劇愈睇愈甜
但冇諗過ex細妹個破壞力咁低
袁湘琴個角色柒好多喎
去到後期都蠢到真係似弱智
我睇到後期好反感
2個演員在現實生活入面好聰明及醒目
特別女主萌音 佢在啲節目回答反應好快 而且答覆又得體
佐藤健= 遊戲王

b站有佢地上節目做嘉賓嘅中字版
玩解謎遊戲
原來佐藤健把聲都偏高音
啱呀 我覺得佢低音好型
講女主樣衰既有冇睇過萌音同砂糖宣番
只可以話戀つづ幫佢化既妝唔太得
平時真係又可愛又靚
佢個樣係尋於越睇越好睇 樸素又貼地既樣
如果佢係天上有地下無既靚女 又有gakki呢類女神樣 呢套戲就冇咁好睇 甚至乎唔會有依家既效果
一個勁普通既女仔去追自己男神 最後男神發現到自己比其他人唔同 呢樣野先係女主既反差
至於你地話女主似弱智 呢樣野可能係萌音演技支去到最出色 但你地睇返漫畫 原作女主都咁蠢
呢種戲外戲內咁努力既女主真係會越睇越可愛
連砂糖都狂讚可愛
砂糖會因應每假角色轉聲線 好勁
係 本身已經知砂糖係學霸 仲要解謎勁叻
冇諗過萌音都咁勁 eq又好 控場又勁 好識睇空氣 好識講野 好有禮貌 又係頭腦好好既學霸 成日接到砂糖講野 成日醒目到嚇親砂糖
真係覺得佢地連真人都好襯
女主呢種戲內戲外既反差好正 睇埋萌音其他戲既宣番就知 佢真人好到所有男女都好鍾意佢 話佢係天使 佢真係一個係女都會鍾意佢既女仔
想問套綜藝叫咩名
呢套劇令我對佢改觀咗
但都係麻麻哋佢阿妹
林先生的初耳學
仲有其他綜藝
萌音上砂糖youtube channel講成套劇最鐘意嘅情節嗰度我翻睇左好多次
Thanks 翻去睇吓先 睇完套劇覺得佢地真係幾襯
最萌身高差
不過萌音仲細同正值事業上升期
我覺得有時佢比砂糖flirt都好冷靜咁嘅樣
應該機會渺茫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞