戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
終於有個地方係講takemone

仲要佢live果日 mone問佢有咩願望
佢講到勁玄 話佢講結婚=對應生日願望
佢呢場戲好似有眼泛淚光???
之前見過個comment話萌音喊唔出眼淚
又諗返起好似多數場景都係眼紅紅多
但有冇邊場特別屎戲又好似冇

反而萌歌係繼母入面有一場繼母爆發講出自己心聲嗰度
萌歌d戲就爭咁d

但佢地2姐妹之前一齊有份拍嗰部電腦
細妹好似拎左新人獎
同意唔適合桐谷美玲
桐谷美玲之前個套人100%靠外表
佰甘仙女,咁靚,其實唔戴眼鏡已經係好靚,已經可以溝到髮型師...

萌音,鄰家女孩,剛剛好
d人係咁
靚得濟又話唔夾
唔係靚女路線又話個樣太普通
萌音夠可愛又冇威脅性其實好啱做呢個角色

同埋靚女黎講我覺得化左妝嘅萌音至少有7-8分
細個選東寶灰姑娘個樣已經算幾屈機
佢講結婚之前本身已經揀左兩個將戀結婚相icon嘅fans
之後講話要結婚 啲comments十個有九個都係萌音
佢見到哂 都仲係照抽fans問結婚好唔好
仲要有個fans明明係講劍心 都俾砂糖講番結婚啲野

再加埋之前生日live
同埋七瀨個角色造形明明就係咁...
啲人將七瀨=萌音 證明mone都做得好好呀
除左大家都鐘意笑 其實七瀨跟本就唔似mone本身

好慘 做到同角色似都要比人鬧
真係好難唔令人ff架喎
偏偏簡左兩個都係將戀既結婚icon

佢有睇彈幕 之後佢講左句「見到有人話唔想我結婚」

但果陣明明彈幕好多人話 「萌音」
但佢又唔否應

其實... 呢題好難答咩?

明明之前都答過幾次
dead左勁耐

最尾一集化全妝都好靚
當有人將你同個無興趣嘅對象拉埋一齊講
正常人都會否認
佢無
另一方面佢又識得叫人從套戲度畢業啦
即係佢根本唔需要再維持呢個組合
佢大可以講啲嘢耍走
但佢都無
佢一開頭問人結唔結婚好 之後直頭討論應唔應該發表結婚對象係邊個

Btw生日live好癲 萌音問佢鍾唔鍾意 佢望住萌音講鍾意 跟住萌音無喇喇笑應該係sense到 到底係節目效果定真心 但無理由係節目效果 始終唔係做宣番 youtube重播好似直頭cut咗呢幕?

仲有砂糖望前面個mon睇萌音個樣 又話萌音塊面一如以往軟林林

仲有好多好多位我用0.5倍狂睇 想知啲人係真ff定點
例如話拖手個到 一開頭我覺得似係推個箱 但跟住萌音郁砂糖又郁 跟住隻手仲要係萌音個邊到上返嚟
啤砂糖個到又係

同埋佢地啲動作成日好相似 以前我聽過一啲心理學話鍾意對方先會不經意地模仿對方行為 又聽過話想知兩個人咩關係就睇下佢地既技體動作 會唔會成日做啲叉腰或者用近對手隻手做block住對方既行為定係會靠近 咁結果係生日片段大家都睇到砂糖幾次移動

呀仲有明明時間應該好趕急佢地仲慢慢吹水 紅筆個到快快完咗overrun仲繼續慢慢同萌音吹多陣水
如果有日有記者影到萌音同砂糖我會發癲
所以我都唔明點解生日live要搵mone
就要為左宣傳隻碟?

同埋佢去番宣果陣都比人叫佢地索性一齊
佢地都無否認 明明用對手fing下 表示唔係都無
奶遙個陣係咪都係咁?
不過而家吉岡呼聲好高
生日賣碟都係得個十幾秒
同埋如果係純賣碟 唔洗傾咁多計 唔洗坐到咁埋
之前有個節目又類似係咁 奶遙好快拒絕咗佢
生日live真係點睇都唔夠 好甜
takeru望佢既眼神真係好鬼甜
好似啲小情侶咁 把聲又勁溫柔 耳仔同面都好紅
真係唔信佢地真係無野
越睇越覺得sweetlm
仲要有陣時萌音唔小心冇用敬語同tkr講野
佢即刻改口
原來有咁多takemone fans
佢隻眼真係放晒電 成日對望好難唔會被電到
同平時上綜藝完成2個人咁
睇啲幕後ig片都無咩特別
當係好拍擋 片場悶玩下

但係生日直播嗰度
正常拍檔可以咁玩咩 仲要孤男寡女
啲拉衫 眼神 對話⋯

就算當係劇集尾聲宣傳 都好似過左火
嗯、 了解。 我知道了 。
好似係咁
https://twitter.com/nylonjapan/status/1241333092087812097?s=21
Nylon拍攝時順便慶祝咗
但你地睇佢個樣
冷靜到有啲惡

跟住對比返萌音拎蛋糕出嚟
佢係真係開心嘅
最好笑係佢講30歲果陣話唔洗回顧
但今年居然要回顧 仲話為左比mone知佢既過去

跟住佢之前帶生日帽 係咁問除得未 唔想帶
今年呢?mone問佢想帶到幾時 佢話唔想除

佢話過佢唔會傳宣佢既作品 因為擺喺度
啲fans自己會去睇 但佢為左生日live 喺各個平台都宣傳左好多次

真係好奇怪呀~~~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞