戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
仲有紅筆老師PPT放大砂糖嗰樣嗰度
Monene笑得好開心㗎
萌音提砂糖講野嗰到都好正
佢係咪loop緊句野所以唔記得接
好默契
先唔理咩原因唔記得台詞
真心覺得點解萌音可以咁醒
砂糖一望過去佢就知咩料
幫佢接台詞 之後仲提埋係邊個camera
佢本身上呢part宣番時已經唔太在狀態
可能真係有嚇一嚇
忘詞都會嘅
最正佢又識得慌忙中搵萌音幫手
就算佢兩個做唔到男女朋友
都會係好好嘅工作拍檔

呀志樂老師講完之後個偷笑樣都好笑
mone真係好西利 咁都幫佢接到

呢條唔知係咪日本人整既呢
有無睇 A studio 萌音嘅父母 佢地都係老師嚟
感覺上好惡 好正經 家教超嚴
仲睇左萌音套LDK啲 kiss kiss

唔知睇完《戀久》及直播之後有咩感想
砂糖阿媽鍾意七瀨 但係現實萌音係相反性格
睇佢即刻講到反胖虎嘅格言 及 玩遊戲定規矩嗰度
就知佢嗰腦轉得有幾快 連砂糖都嚇一嚇
係咪mone既螢幕初吻?
微博啲人剪啦

https://twitter.com/meerkat_koi/status/1244849215437557761?s=21
呢條係講天堂醫生面試時嘅
剪得幾好
係咪喺b站睇?
好似套劇入面 天堂老豆 『最終BOSS』
現實世界果然同套劇調轉 天堂醫生去打BOSS
《戀久》好多kiss 仲有在床上kiss

『上白石世伯:理得佢叫砂糖定天堂,即刻同我叫佢嚟
之後變左係砂糖食小籠包燙親
笑咩阿笑,做乜笑笑口咁
到時就好笑
我睇台灣啲人話嗰直播係因為太多人在留言區『人生攻擊』萌音
所以砂糖佢地先熄左留言區??
『人身攻擊』
應該係 宜家神木個啲新片開番留言區
係,個陣我都有講過,因為蝗國好多人都用日文鬧萌音,話佢「倒貼」健,又話鬧佢醜/矮/演技差等,所以就熄咗comment。因為佢岩岩出條片個陣係睇到comment,大家討論緊唔同野
有印象
佢早幾日已經放定youtube串流直播
嗰時係有留言區
朋友強烈推介下睇左五集就停左無睇🙈可能我年紀大已經無左以前既少女心,真係太夢幻既劇情睇唔落去🙈🙈🙈
仲要女主樣真係唔太掂,男主樣好殘皮膚好似好鞋咁🙈所以停左之後無乜動力再睇落去🤦🏼‍♀️
佢地講之前有冇諗過萌音感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞