戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
真架咁對萌音會唔會係flirt緊佢
不過篇文流流地
佢將有少少傳言嘅都計埋落去
例如真野惠里菜
但兩個冇合作過都冇共同朋友
相都無張
係 三十歲之後成熟左 同以前個feel唔同左
同埋以前個啲都係傳 得一兩個有圖
就算flirt都唔會喺幾百萬人既live做掛
有損佢既形象
係呀 個篇文根本就只係張佢合作嘅大部分女星寫入去就話共演殺手
之前咪有個巴絲打留言話唔太想萌音同佢一齊
嗰時喺佐藤主場post所以冇講落去
其實我都覺得同佐藤一齊會好危
佢之前嘅形象加上本身就好吸異性...
仲有個算命婆話佢會偷食幾個人妻
補多兩張圖

日飯整理新聞圖對應返YouTube 畫面
無可否認佢係有過負面流言新聞既
飯左佢幾年都睇過⋯⋯
我諗依家佢已經成熟左,始終大左又唔同啲
另外,我都明巴絲話會擔心既原因
點都好祝福佢35歲結成婚
如果係拍散拖又冇乜所謂嘅
係廣末涼子單野比較令人難接受.....
不過同佢傳親緋聞個個都係大美女黎
都幾有豔福
冇計
佐藤健最近真係流量保證
有佢嘅新聞都上TOP NEWS
今日先出post話套戲完咗但NG scene新聞仲係好多人睇
小栗旬都係生咗先修心養性
仲有機會嘅
小粟旬 赤西仁 DAIGO 都轉晒性

搞到我諗起東出昌大
其實nino都出名花心,但佢都結咗婚
不過大家唔使擔心,因為明星講完都冇乜幾個真係會結
印象中武井咲就真係24歲結婚
作為砂糖我係有矛盾既
我睇完佢啲唔好既消息傷心過一排
又唔想信,諗住不如關心佢演藝事業算,
但又有圖,睇左又唔係幾過到自己嗰關
心塞左一排,幾乎脫飯咁濟,
係睇返何者先再好似以前咁留意佢

武井咲好似要賠好多錢
咁又係 不過如果真係肉食男就唔希望佢哋一齊 萌音咁乖好純
Nino女朋友都幾慘
因為拍拖搞到被降職
同男神級拍拖真係好大挑戰
佢係拍拖所以自己辭職,唔係俾人降職
有賠錢咩?
淨係記得佢大咗肚所以結婚
我同我朋友講呢套 話男女主cp好甜
佢都話因為takeru既形象幾花心 所以覺得都係唔好對真人cp有咁大期望
我睇過話因為大肚唔符合廣告形象,
要賠違約金但最後有冇賠到就真係唔知
以前姐 而家修心養性 玩都玩過晒而家想要個家
順其自然啦
佢地一唔一齊都唔係我地話事
同意 佢成熟左 宅係屋企 爭係掛住睇千鳥解謎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞