戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
成熟咗真係唔同啲 睇佢以前同而家個氣場都唔同咗
我係第一次睇日劇先識佢 一開始話同好多人都傳過緋聞都驚驚地 岩岩google下廣末涼子單野之後 都係覺得唔好咁大期望 除非收心養性咗(d時問岩到咁 好難唔信冇野) 始終真係幾中意萌音份人 仲要咁細個
明呀 不過廣末單野都成六年前
佢個陣廿幾此 宜家過30 會識諗好多
歲*
我覺得佢今次依個結婚願望都幾認真
如果唔係嘅話 佢唔會重複咁多次
有啲係想俾定大家一個心理準備
佢未來一日隨時拋個震撼彈出嚟

之前「超級鑽石黃老五」
福山雅治突然間宣布結婚
造成嗰後果幾震撼

加上佢都31歲喇 想結婚都係正常嘅

不過唔知係咪佢啲fd話佢一定做唔到
所以勝負慾上身先咁緊張
仲想玩點會想結婚 佢係好清楚自己目標先會同大家公佈
啲朋友話佢做唔到係要求高 所以我都好期待要求高既砂糖最後會選擇邊個做佢老婆
岩呀 佢d眼神睇落去都好真實 佢係sugar到都講得好認真 係真心想組織家庭
六年前會咁唔出奇 始終後生未定性 但廣末結咗婚仲咁就令我好憎佢
係直接同飯講我要35歲前結婚
最後個日飯講劍心都比佢無視
https://twitter.com/a5a7ejha7lqophe/status/1244913753642000384?s=21

佢話要結婚個樣
同之前宣布會開YouTube 一樣咁開心
係咪證明320直播對佢真係好重要又興奮
果時睇新聞講話係砂糖撩佢先,新聞話廣末份人好好,唔會做主動 果時睇到真係好傷心
係喎 冇留意到表情添
佢真係好開心 同前一日sugar完全唔同
牛唔飲水唔禁得牛頭低 佢都咁大個仲結埋婚 比人撩都唔係借口喇 砂糖以前未成熟姐 可能都因為呢件事比咗個大教訓佢造就到佢今日咁克己既認真性格
大家過晒嚟推得咁快 可以準備開2
我果時都傷心左好耐
但砂糖依家30歲,成熟左架喇
會繼續支持佢
係,佢真係唔同左 由Q10開始留意佢,希望佢可以定性同專一,得到幸福
好想睇佢幸福的樣子 好想睇佢有小朋友的樣子 佢真係好鍾意小朋友
萌音叫做係童星出身?
始終唔係啱啱出道
對娛樂圈應該都有一定了解同識d人嘅

加上樓上講過佢同砂糖多common fd
如果砂糖真係未玩夠
咁應該都會有fd提醒萌音掛

同埋拍戲拍左3個月
砂糖份人係點萌音應該都有一定了解嘅
時間會證明一切
聽唔明日文 不過見佢個樣好開心
係咪終於搵到老婆好興奮
Agree你 結咗婚就係結咗婚 人哋撩你就去 就算我未識佢都冇好感 即使話佢老公成日唔係佢身邊
佢對住小朋友把聲好甜好可愛,同埋佢本身單親家庭,我覺得佢會好錫小朋友 不過佢話過佢同佢細妹唔熟
神木dd會話佢聽 不過佢應該剩係會講好野 迷弟
可以開定 傾得勁快 一開始都係得勁少
係喎屌咁唔滿意咪離婚囉 有親佢啲戲都唔想睇亦唔覺得佢邊到靚
啱啱睇到你講嗰篇報導
如果係真嘅話其實個實際情況都幾差
d演員係一面倒支持廣末
覺得有問題嘅係砂糖
希望佢依家係真係收心養性啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞