[戒丁WHATSAPP群已開] 腎的功能(5)

992 回覆
33 Like 25 Dislike
從新出發,戒丁保髮
瘋狂破戒....
10/4 day 0
蕭巴打,有冇打丁令到全部頭髮都稀薄既Case?
day10
新post暨戒丁百日lm

戒色巴好多
day10

記憶力會唔會真係好番到架 睇d文講到戒完都冇乜用咁

戒咗幾耐先?
瘋狂破戒....
10/4 day 0

好好學習戒為良藥

論壇有脫髮案例
腎為髮之華,戒J會慢慢恢復

無丁幾日 面色好難睇 腰又痛 好似谷住谷住咁
係咪正常?

戒斷反應嚟唔使驚
詳細睇呢篇
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=1626&extra=page%3D3

幾日唔會係咩特別症狀,唔使太上心
第100日留名
第100日留名

戒左兩日真係頂唔住 原來打丁一直係我減壓的方法
依家好燥 點算 我驚我唔打會痴線
係咪正常?

戒斷反應嚟唔使驚
詳細睇呢篇
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=1626&extra=page%3D3

係未我j癮深 見到小小事唔順眼都好想鬧人
係咪正常?

戒斷反應嚟唔使驚
詳細睇呢篇

係未我j癮深 見到小小事唔順眼都好想鬧人

咁同你性格有關,正好你可以襯呢個機會改埋佢
戒左兩日真係頂唔住 原來打丁一直係我減壓的方法
依家好燥 點算 我驚我唔打會痴線

入wtapp群
第100日留名

之前睇唔知邊度講
好似話真正既戒丁係由100日之後先開始
睇黎依D野係長期投資而唔係可以短時間内做到
共勉之
瘋狂破戒....
10/4 day 0

好好學習戒為良藥

好!一定要戒!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞