[戒丁WHATSAPP群已開] 腎的功能(5)

992 回覆
33 Like 25 Dislike
各位請加我IG:siudontleave
拉筋要幾耐 每日
拉筋要幾耐 每日

拉15分鐘
依家一打完個人就會好攰 個口會勁渴。只睇唔打得唔得
依家一打完個人就會好攰 個口會勁渴。只睇唔打得唔得

唔得,一樣傷
停左兩日,上次丁完就病左
個病好翻少少就想丁,已經立即上黎呢個post, 明明要溫書翻工,但死性不改,意志力好弱,點算好
個病好翻少少就想丁,已經立即上黎呢個post, 明明要溫書翻工,但死性不改,意志力好弱,點算好

一開始係難捱啲,要改吓生活模式
唔好自己有時間打丁

唔好自己有時間打丁

又見到師兄你,上次你打個篇文真係嚇親我,從來冇諗過打丁要甘大後遺症

唔好自己有時間打丁

又見到師兄你,上次你打個篇文真係嚇親我,從來冇諗過打丁要甘大後遺症

想打就睇吓篇文,真人真事,唔係我
佢之後自學中醫
day8

去論壇睇文
各位請加我IG:siudontleave

其實心魔就係自己
每次你有淫念都係你俾自己去咁諗,係你心而發
有淫念時記得話俾自己聽,其實又咪我自己既念,我係可以控制既我既念,即刻!cut左!個念佢!
入戒丁群。得左!

最高戒左兩個月再破戒後悟岀黎既覺悟點解要破戒,因為自己諗淫念。

今次之後,我唔會再輸俾自己
我就係念!
day9
拉筋要幾耐 每日

拉15分鐘

Hold 15 mins 一次性 定分開架?
一個月了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞