[戒丁WHATSAPP群已開] 腎的功能(5)

992 回覆
33 Like 25 Dislike
頂 黎緊幾日又自己一個係屋企 希望頂得順!!!!!

你想打丁嗰陣
諗返自己點解戒
都咁辛苦戒咗咁耐點解放棄
你要明白。你老母係想你造福社會,為你屋企爭返啖氣,家下你打丁打到成績差,甚至社恐病到宅晌屋企,及一切打丁病搞到失去競爭力生存力, 咁就係浪費左你老母養大你嘅一番心血,根本唔駛講屌你老母,你都應該知自己係一名仆街,仲有教育你嘅老師,賺錢返屋企嘅你老豆,及曾經對過你好嘅人,剩係屌你老母實在太少,不過念你對屌你老母咁有反應,係好事黎, 唔好話人屌你個老母,其實你都攻擊緊自己老母個內心。
你要明白 我打丁係冇女朋友

如果有女朋友但唔肯同你做咁你會點?
day12

有冇諗過自己點解冇
你要明白。Auntie係想你造福社會,為你屋企爭返啖氣,家下你打丁打到成績差,甚至社恐病到宅晌屋企,及一切打丁病搞到失去競爭力生存力, 咁就係浪費左Auntie養大你嘅一番心血,根本唔駛講Hi Auntie,你都應該知自己係一名Hi Hi,仲有教育你嘅老師,賺錢返屋企嘅你老豆,及曾經對過你好嘅人,剩係Hi Auntie實在太少,不過念你對Hi Auntie咁有反應,係好事黎, 唔好話人Hi 你個老母,其實你都攻擊緊自己老母個內心。
成功捱過放假冇打丁
day8

你冇女朋友係因為打丁
打到攰晒,打到個人唔talkative,打到個樣柒晒,打到個人冇營養一啲肌肉都冇,四肢仲幼個女人,打到細力過女人,打到一啲都唔似男人。

屌好中

戒J啦
Day35
大家可以想像這樣一幅畫面,那就是一個奴隸在烈日下馱着大石頭,蹣跚地走着,旁邊站着一個殘暴的監工,不僅不憐憫,反而用鞭子狠抽上去,並且大吼:「給老子快點走!」我心中的魔分明就在對我大吼:「快給老子擼出來!」於是,我加快速度,在自毀的道路上疲於奔命地擼,直到最後只能射出水,射出來後我長噓一口氣,心想:任務終於完成了。其實我並不是在享受擼管,而只是為了完成任務……我是被壓榨者、被剝削者,我是一個受害者!身體的不適、精氣神的變差,這些都在提醒我,是時候戒掉它了,但是心魔一來,我又變成了奴隸,我反抗過,但每次都失敗了,因為那時我都是在強戒,一點不學習,覺悟沒有任何的提高,戒過好多次,都沒超過一個月,這就是那時候的我,戒得非常差。
有冇手足成功百日築基?
人既出生樂趣之一係打丁,你唔撚好扼殺我地既自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞