[戒丁WHATSAPP群已開] 腎的功能(5)

992 回覆
33 Like 25 Dislike
戒丁第2x日,差唔多成一個月,但無夢遺過是咪腎虧定點?
戒丁係咪一定有夢遺,我好驚求教

我第一次戒戒左5個月先第一次夢遺
有冇夢遺都唔重要,重要係堅持戒落去

到幾時先可以破戒???屌女女個時??
雖然宜加都無乜性慾,但成日呢到痛個到痛,好撚煩幾個月唔打丁會唔會虧埋架,好驚扯唔返起

去論壇睇文修心
你唔睇文可以唔洗戒

開始睇緊 但碌鳩好似愈來愈細條,成日都鳩縮,係咪我心理問題定點飲唔夠水??? 戒丁第27日

雖然宜加都無乜性慾,但成日呢到痛個到痛,好撚煩幾個月唔打丁會唔會虧埋架,好驚扯唔返起

去論壇睇文修心
你唔睇文可以唔洗戒

開始睇緊 但碌鳩好似愈來愈細條,成日都鳩縮,係咪我心理問題定點飲唔夠水??? 戒丁第27日

你太緊張姐, 冇人戒丁會有呢個問題, 放心
簫巴,有冇手機版戒j論壇?

去論壇睇文修心
你唔睇文可以唔洗戒

腎氣不足條J會扯得唔夠硬,充唔足血
戒落去會好的

冇,求IT高手幫整
唔打j訓少左係因為睡眠障礙定係用少左精力? 發現一打j就要訓8個鐘 唔打就5個鐘都夠
2017開始無丁 但4月平均一星期就夢遺一次 已經有做腎固功拉下根咁
夢遺夢到我痛
day6
Day 1

冇,求IT高手幫整

各位請加我IG同讚好,等更多人知道打J危害,IG:noj1314
各位請加我IG同讚好,等更多人知道打J危害,IG:noj1314

哇屌有ig
Day2
我係post4推爆左
別離兄,請加我,我病入膏肓
其實心魔就係自己
每次你有淫念都係你俾自己去咁諗,係你心而發
有淫念時記得話俾自己聽,其實又咪我自己既念,我係可以控制既我既念,即刻!cut左!個念佢!
入戒丁群。得左!

最高戒左兩個月再破戒後悟岀黎既覺悟點解要破戒,因為自己諗淫念。

今次之後,我唔會再輸俾自己
我就係念!
我係post4推爆左
別離兄,請加我,我病入膏肓

第一頁有LINK
各位請加我IG同讚好,等更多人知道打J危害,IG:siudontleave
別離兄,group 2 whatsapp 入唔到
別離兄,group 2 whatsapp 入唔到

比人踢過黎?
各位請加我IG同讚好,等更多人知道打J危害,IG:siudontleave

第一次戒j
邊有入過group bor
day7
第一天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞