[戒丁WHATSAPP群已開] 腎的功能(5)

992 回覆
33 Like 25 Dislike
就只有十日我就破左
就黎咩方法都試
除左睇文有冇其他方法,真係真係好想型,但心引真係好大
有女個排可以唔打丁,但分手後打丁情況嚴重惡化

你個心態唔只係唔丁...重要有改變自己既決心

點提醒自己,戒斷期間頭5/6日冇咩野,日子一耐,開始j痕,想r佢,開始心思思。再之後就破戒

首先del哂啲av先
再練斷YY
做得呢樣已經好大進步
就只有十日我就破左
就黎咩方法都試

點提醒自己,戒斷期間頭5/6日冇咩野,日子一耐,開始j痕,想r佢,開始心思思。再之後就破戒

首先del哂啲av先
再練斷YY
做得呢樣已經好大進步

斷yy?
其實我線上睇多
我決心大到電腦壞左都唔整,有一排真係work ,但一開左先例用手機睇就食左屎
你要明白。你老母係想你造福社會,為你屋企爭返啖氣,家下你打丁打到成績差,甚至社恐病到宅晌屋企,及一切打丁病搞到失去競爭力生存力, 咁就係浪費左你老母養大你嘅一番心血,根本唔駛講屌你老母,你都應該知自己係一名仆街,仲有教育你嘅老師,賺錢返屋企嘅你老豆,及曾經對過你好嘅人,剩係屌你老母實在太少,不過念你對屌你老母咁有反應,係好事黎, 唔好話人屌你個老母,其實你都攻擊緊自己老母個內心。

屌呢篇笑咗
簫巴自己作?

噢洩巴打寫既
就只有十日我就破左
就黎咩方法都試

首先del哂啲av先
再練斷YY
做得呢樣已經好大進步

斷yy?
其實我線上睇多
我決心大到電腦壞左都唔整,有一排真係work ,但一開左先例用手機睇就食左屎

邪念
Day31
過左一個月基本上無晒心癮
睇左一陣個post 好想戒J
已經開始J到為J而J 好無聊

每日去論壇睇文
就只有十日我就破左
就黎咩方法都試

首先del哂啲av先
再練斷YY
做得呢樣已經好大進步

斷yy?
其實我線上睇多

邪念

正常既,平時要積極斷除淫意

每日去論壇睇文

為丁而丁已經證明心癮好大
因為唔係為咗舒服而打丁,而係為咗唔好唔舒服而打

每日去論壇睇文

為丁而丁已經證明心癮好大
因為唔係為咗舒服而打丁,而係為咗唔好唔舒服而打

唉 哩排都成日自己一個係屋企 好難頂

入戒丁gp啦
Day1 ू(ʚ̴̶̷́ .̠ ʚ̴̶̷̥̀ ू)⁽ƈ
SY會引發的一些症狀,全部都有依據可查,為什麼?SY過度傷腎,腎臟和其他臟器本來就是互相關聯整體運作的,嚴重sy造成腎極度透支,以至於大幅度影響其他臟器,導致身體出現各種各樣的症狀,這有什麼好奇怪的?這些常識哪個中醫不懂?
SY會引發的一些症狀,全部都有依據可查,為什麼?SY過度傷腎,腎臟和其他臟器本來就是互相關聯整體運作的,嚴重sy造成腎極度透支,以至於大幅度影響其他臟器,導致身體出現各種各樣的症狀,這有什麼好奇怪的?這些常識哪個中醫不懂?

蕭巴打真係好正氣
同自己打下氣先

加油
day10
你要明白。你老母係想你造福社會,為你屋企爭返啖氣,家下你打丁打到成績差,甚至社恐病到宅晌屋企,及一切打丁病搞到失去競爭力生存力, 咁就係浪費左你老母養大你嘅一番心血,根本唔駛講屌你老母,你都應該知自己係一名仆街,仲有教育你嘅老師,賺錢返屋企嘅你老豆,及曾經對過你好嘅人,剩係屌你老母實在太少,不過念你對屌你老母咁有反應,係好事黎, 唔好話人屌你個老母,其實你都攻擊緊自己老母個內心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞