[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
點樣做推薦任務? 想拎隻五代馬
新手岩岩down 依家玩到29lv
係咪係秋季SERVER玩緊?可以用可可樹葉換隻8代馬同馬鞭
係呀,可可樹菜你咩黎?
解主線會有,29LV而家咩都唔洗理,做主線,有奈魯裝就強化,用起始黑石強,強失敗左就繼續撞,D起始黑石會多到用唔哂,唔洗就住就住用,強到真5,沖到5十幾LV就差唔多可以用真5奈魯裝換做真1圖巴拉裝
呢幾日就做呢樣野就夠,唔洗諗其他
ok 唔該晒
釣魚既可以去格拉納上面個牙齒妖精閣樓釣 果到好多波碎
因為而家啲八代馬好易有(抽箱/掛下馬慢慢交配)
可可樹葉建議換左武器轉換卷 留係個倉等遲啲睇下有冇機會用好啲
佢新手,有排都唔會轉武器啦,換隻馬起手方便好多

我明你講咩好多野都可以拎到,但對新手黎講唔係
thx 巴打
唔係好知係邊,今晚返去搵下先

巴打平時掛釣魚,滿左能量如果唔採集既話(太遠),多數用係邊? 投資據點?
我起始黑石得2粒,但係黑石就有20幾粒,應該留返啲普通黑石? 用起始黑石?
奈魯裝只係用起始黑石,唔洗燒黑石做起始黑石
你繼續解主線任會繼續送 去到50幾lv主線會送百幾百幾咁,總之你會多到用唔哂,而家冇係手就用主線送既裝打就得
唔該巴打
睇黎格數唔太重要30-40格應該夠用
主要買負重, 等負重再平d先入手
有冇常打據點既公會介紹
Imperial 全香港人 星期一至五都有據點
出席逾多 派錢逾多
有貝爾 肯恩團
啲eu9喺度破壞遊戲平衡 做壞哂規矩
代步馬做做下任務都有 咪浪費樹葉換智障馬
武器卷組馬鞭高斯皮就最高性價
有咩用 咪又係唔夠洗錢仔黎 你估eu幾下就 700面板?
呢D先真毒瘤
毒瘤有分真定假架咩咪一樣毒
唔通有人hi粉你就會話索k個d人咁cheap嘅唔係吸毒咩
換左武器卷玩左2個月如果棄埋game 用都未用過 真係唔知有咩性價比可言
棄埋驚咁全部嘢都冇性價比可言嘅
代步馬就一堆入手方法 最簡單主線已經有送 新手唔養馬都係是但一隻跑得嘅就夠
而咁多樹葉換隻八代得個單衝技 市場億幾都買到隻包靚技七代分分鐘仲好質素啲 佢係你仇人?
同埋呢 啲卷冇得賣 都唔知幾時會再出 唔襯依家未絕版擺倉底一個萬一 到時喊都無謂
你歐極點得多遲早都會成身層數 機率呢家野點得多就even out
洗錢仔先係真毒瘤 自肥不特止仲增加遊戲難度
D卷要有用先有價值,唔係因為佢唔賣就老死拎左先
對一個新手黎講就價值好低,佢連圖巴拉東都冇,邊度黎要換武?
新手期可以幾耐?
即使要話即刻有用咁點解唔換白樹殘月呢d冇得輕易替代既野而係換隻好大機會變智障既馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞