[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
先攪一套阿蘇拉飾品做底 慢慢搵錢買cp值高既藍裝 之前活動送全身金飾品 仲要加幾 爽到爆
我係ps4版玩家
想問下你地pc版無左跑55沙漠任拎層倦大唔大影響
因為我地ps4追pc進度好快 怕佢下個更新就無左
齊裝即係點?係咪要邊套指定裝?

依家53lv, 發覺升lv慢咗好多
起馬兩三下殺一堆怪 食足BUFF 1蚊套餐黑精靈BUFF經驗靈藥 帳篷+10攻 一次性攻擊練金石
咁應該ok,依家做完主線比嘅裝備已經勉強夠用,今晚是但係首都租件裝備,直接去薩扇或艾XXX寺廟沖56
前幾日玩左陣棄左,宜家又想玩番
努力升緊56lv,想搵香港公會,好多野唔識怕錯過啲活動

PVP戰鬥公會就免了
哥布林平權組織
想用莎亦演奏願榮光歸香港 有冇教學
冇野了 原來可以DOWN人地寫好既 正
我棄咗都一年半,呢個公會仲存在
一陣上驚搵
升到56lv第二日就永久免費券係咪?
同埋宜家仲有無果啲咩真三王裝拎,怕錯過左
測服尋日更新咗
有得試晒四款重帆船
一入驚就有晒四款
每個家族可以領一次

全新左/右舷砲擊模式
(按Q或E切換,紅色區域為砲擊點)
左面嘅notes係測服資源箱嘅內容

補多幾張相先

真4月牙肯跌翻落黎未
有無巴打教下 應該點樣落手整一套摩諾斯
起始資金要幾多左右
10億到啦
做日任拎暗影碎片再買剩低料自己合
5千萬一隻到
一套比盡佢3億

衫同工具燒黑魔力 一件3億到啦
加埋9億
強化料就用自己
剩低1億要黎責袋
得左
岩岩新玩
要4月8日前到56LV 先可以永久FREE??
呢個PATCH 用咩職比較好
但如果要全真3係咪100E左右
升LV好快有人帶
掛兩個鐘內就搞掂
我用巡林者,依家54lv,諗住呢兩日升埋上56lv

想問54lv攻擊力得92係咪好L低,想搵件好少少嘅裝都咁難
有紅眼阿蘇拉飾品打,M打開地圖
廢棄礦山,流浪盜賊營地,頭盔族營地,艾爾力克寺廟
可以順便升lv,戰鬥之書唔洗慳
btw走埋去個範圍入邊
就有彈個任務出嚟唔洗接
不過唔知洗唔洗完成某啲主線先有
thx巴打~,啱啱睇完自己啲飾品,垃圾到呢

前日係艾爾力克寺廟,一個鐘內由53lv升54lv, 依家想再快啲,去薩扇營地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞