[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
乜真係咁差咩
我ps4版玩緊...唸緊轉唔轉
學食雞咁開咪
嘈到拆天
意思係無打字頻度 黑沙啲人多數用dc 遊戲裡公會都會有個聊天
想問下係咩SER?
台港澳服
無裝好難玩 好脆皮 刷怪要長期食藥水
Pc版台服

全部分流資料互通,求其入一個就得 CD時間外可以隨時轉
除左奧爾比亞(新手sev)
頂,玩左新手ser
見佢寫完左之後都可以轉返其他ser?
而家PS4有冇活動
想玩下
係咪升到56就免費
唔洗驚
啲sev只係分流黎 新手sev拎到啲經驗會多啲
升到58定59就會開始無經 要轉返出黎普通sev打
即係新手ser到時都轉到?
Btw,有冇tg可入?新手唔多識
新手ser有限期 限期後不可進入
只能升到60.99 60.99後唔再有經驗
所以你已經61嘅話 唔需要再喺新手ser玩

但新手ser唔會比人pk 但冇世界王 齋練
黑騎真係無撚敵...乜春都唔得...
但蘭大型戰最廢似乎亂黎...繼承打大型戰極爽
要善用補血技 深化技能 咁就可以少啲用水
玩咗隻蘭成年有多
而家先發現
原來佢左邊大脾有粒癦
(但係得remastered先有)

用ps4玩 送唔送全套真3?
以前pc玩 爆哂裝棄左驚
世界王放分身 有人玩生活儲能量用幾隻人採集
5000收 ac, 最好是男拳or其它
完全唔知點 搵錢..//....
初玩跟劇情有金塊
可以去倉庫佬度換錢
跑晒劇情後可以釣魚,貿易
或者煮食整啤酒
(主要賣皇室賺錢)
到中後期有資金,開始玩海上易物

釣魚,釣到藍色品質或以上可交皇室
貿易,每四小時更新,將指定商品交皇室
煮食,將食物包箱賣皇室
練馬,將駿馬(指定技能)賣皇室
細細個鐘意玩MMORPG
玩玩下出左隻叫瑪奇鴛紅傳
黑橘時代好開心,每年愈況愈下
回鍋斷斷續續幾次,到宜家棄左,玩單機甚至有時食下雞

耐左又想玩下啲MMORPG,見到黑沙免費唸住試下
但宜家Online Game既風氣已經唔同曬了,不論遊戲廠商定玩家都係
當「遊戲下載」粒制係眼前既時候,又唔想下載了

都係玩單機,得閒食下雞算數
留名
大家有罩要戴好
迎接第二波大爆發

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞