[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
美服冇ptw
有無梅花jj可以講下點連combo打輸出 本身淨係普攻加鳩放技 開始打唔贏d怪
半年無刷怪,而家可能有啲唔同
拉角落頭->Q 擋->左鍵 逆鱗->烙印+雪雨微步 繞背->壓迫 集怪->真技能 逼近步伐->真梅花精神 再集怪->真紅月->轉花月槍->冰霜烈焰->花月滿開->雪花千堆->迎月->流雲斬擊->雪花千堆->迎月->冰霜->冰山一角

我250打廢墟,通常出到流雲就死晒

AP唔夠高最後補兩下頑強槍擊+除夕
有無梅花jj可以講下點連combo打輸出 本身淨係普攻加鳩放技 開始打唔贏d怪
半年無刷怪,而家可能有啲唔同
拉角落頭->Q 擋->左鍵 逆鱗->烙印+雪雨微步 繞背->壓迫 集怪->真技能 逼近步伐->真梅花精神 再集怪->真紅月->極逆->轉花月槍->冰霜烈焰->花月滿開->雪花千堆->迎月->流雲斬擊->雪花千堆->迎月->冰霜->冰山一角

我250打廢墟,通常出到流雲就死晒

AP唔夠高最後補兩下頑強槍擊+除夕

特化可考慮紅月、極逆、冰霜烈焰,迎月一定要特,接流雲完全係主力輸出嚟
岩岩開始玩,仲有冇公會可以入
有冇覺醒魔女既pvp水晶借黎參考下
上面個火箭兵團長期收人
入左之後人都醒神啲
成日有人帶升lv個個禮拜派3000萬
個tg冇人應嘅
試下係遊戲家門搵下佢地副會/會長
我見都有on
有人應了
新手入坑,想問基本上將奈魯裝換晒做圖巴拉裝之後仲可以做d咩?繼續升主武同覺醒武?同埋係咪唔洗升金飾品?thx
啤酒唔錯 好多貢獻
無野做 無目標 無方向感
DEL GAME 完
我都準備棄game,衝左10次圖巴拉武真5都fail, 點左2個100層出黎
而家真4都升唔到,爆到2個70層,無哂料了
呢隻驚主要玩搵錢 採集 人蔘 打獵 航海 納貢 打怪
赤色沙漠唔知幾時出 期待 光追hdr
係 搵完就棄GAME
我都差唔多 整左2個70層
不過唔使心急
高層數就留
秋季再整
呢隻GAME要靠自己搵方向
老實講我都只係為咗睇佢地圖更新
我可以鳩企一日淨係喂勞工,乜都唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞