[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
想問下連登公會種收唔收人?
回歸 200AP都唔夠又做返落水狗
唔好意思唔記得不推
我係一個佛系玩家 好少沖裝 儲下錢 開龜列王箱 玩下生活 其實樣樣都要沖 工具個D 有返幾E十E就睇下有咩CP值高既野換下換來換去咁 玩下玩下活動又送金飾品
62LV都係掛草人升 61LV開始換到卡普提亞金飾品
我諗呢隻GAME好過劍靈 唔駛日日好似返工咁打幾個副本儲材料 鐘意做咩好自由

AP加成表比大家參考下
隻新game 影子戰場抽中beta
但一開就彈game
想問有冇公會收人
自己公會個名都可以打錯
想問 新手/回歸個把克里富武器係咪必攞嘅?
係 拎到返返黎好似係+15既
多數強化到真3左右就賣返比西部警衞個鐵匠
係咪都攞有得換錢
成年前重玩緊美服 覺得公會風氣好差 d人唔係外掛就/海怪買金 加上果陣由開ser開始玩 (由gatekeeper 到 開勁多隻分身camp世界王 、樹 寺廟 、單刷黑洞 起身刷怪刷到訓)突然覺得好浪費時候 沖爆左成身真4飾品就棄左game 後尾有排想回歸美服諗住同班fd吹下水都好 先發覺成個ac值錢d野冇9晒 比個fd爆ac(想騎下飛馬發覺冇左o撚左嘴) 原本佢淨係話想買我件真5樹甲 冇諗過成個ac比佢爆7左 心諗我當係兄弟 你當我契弟 即刻吊7佢+block7左佢
依排玩完ff7搞到玩game條引起左 更新左台服開黎玩 課左1000買下基本功能先發現隻game風氣好似重差左 巴哈討論外掛 洗錢 官方理都冇理 搞到宜家個個神裝
我拎住佢送果套真3係味hea玩生活算9數
反正唔會夠洗錢仔玩
同埋覺得又中多次伏
大家覺得把野應該比正身定係比多隻分身黎玩好
點解要賣返比西部警衞個鐵匠
想問下真3係咪冇得提鍊佢D石出黎
唔想蝕左把舊武器 大大話話都真3
賣又覺得賣唔出
但又唔想蝕左佢
真3賣比npc有1億
真4 3e
送錢任務黎
同埋嚴格黎講唔算賣?
係類似交任務形式比番西部個npc
印象中盡量衝到0耐久先賣 好彩上真4賺多d
又可以疊層
Btw 我都係好耐之前解過一次 可能有野會更新左
留名
以前玩過韓服玩家, 最近放假, 會開個台服account玩。
有冇公會收人?
想請問一下 整摩諾斯要魔力碎片 睇f2要加熱黃色黑魔力水晶 咁除左打boss同交易所 仲有無方法容易啲出
呢粒野好名碼實價 以前無咁貴 打人馬比較多吧
可能買個acc都差唔多
好的 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞