[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
26號做齊哂3個條件(50Lv,手機app,入公會),但係到而家都未收到張永久免費登入券有冇人同我一樣
賣皇室釣魚商人(貝村/艾港都有)250%

沙漠瓦城貿易商人(拎貿易buff先)近400%

一般各地點貿易商人 100-130%
夠240AP可以打樹(卡瑪區奧平附近d怪)
生活既可以皇室納貢
或者而家釣魚活動(50/1000萬魚)
連登好似無咩人玩
有D懷疑 玩左4年係窮撚? 無1000億係窮人?
救教學
我玩左幾年 262庫屯 17X 真係有D窮喎
多時間投資下航海 採集 種田 裝箱 納貢 樣樣都係錢
有無入公會? 好多人解答 如航海資訊
回鍋係咪最好等到9月1後開秋季角?
回鍋跟秋季好像沒關係
事前創角仲有獎勵
THX
想問下咁係未要練埋貿易, 連接據點同請工人果D?

新手得15點貢獻咩都做唔到
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19017&snA=52755
隻game應該得返大陸仔同韓粉玩
THX 巴打,
問多句, 之後冇活動, 我去貝港釣魚, 魚都係直接賣比當地貿易商人就OK?

可以唔請工人玩貿易? 見到介紹都頭痛
台灣人先係最多 人地唔出聲唔理政治姐
有睇你巴哈篇文
但台灣係咁㗎啦
佢地又冇經歷過我地經歷過嘅嘢
武漢肺炎佢地嗰邊又唔嚴重
巴打你都係諗方法同官方溝通
攞返個account先
唔玩賣咗佢又好
攞返改其他名都得 我見到有個公會係香港獨立都冇ban 搵巴哈就真係嗮9氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞