[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
愈高畫質啲角色愈多癦
成身癦同斑
啲皮膚係唔係搵鬼婆scan
亞洲人邊有咁多癦屎
btw, 通常生癦都隱藏咗一個訊息
就係叫你要大大力咁奶落去
咁要奶勻全身
[你呢個問題真係問得好」傳統養老公會 hea 玩黑沙 回鍋 新手 老手通通都歡迎入會, 有意可到遊戲內公會專頁留言 或tg @O9milk / @ltw00
新手入坑 有咩要注意
(準備好單機)
吊 好嬲
HKBN搞咩阿 日Lag夜Lag
網上行無野 我只用這間 跨境應該最好吧
已經放棄。。連傾偈都有問題
今日仲有冇
有冇日日500萬
好正常 完全無事
跟活動量調整,最高去到5百萬
大部份會都係5百萬 活動量要做好多公會任 同埋轉會會減半起計 幾十萬以上要開始留意啦 小弟而家先拎緊280萬未升到上去
證明呢間公司唔屌唔鬆化
會入面有冇人帶升帆船
隻輕帆冇得用mouse開砲
打海怪好麻煩,啲升級素材又冇得用銀幣買
我而家都仲有 玩黑沙開唔到交易所
YOUTUBE要load 幾次先
咁大鑊
HKBN呢兩日都有打嚟追問我情況
佢話係台灣嗰邊問題
已經聯絡咗Pearl Abyss換咗線路
帶升即係我射你執咁?btw 我升個陣都無打太多海怪,記得烏鴉巢有任會俾3種擴建用材各50,同埋100 粒新綠
輕帆要搵人操砲好麻煩
都唔明點解佢唔一次過將輕帆都改埋mouse開砲
係要整個咩鬼進階級輕帆,逼啲人再燒材料
我辛苦咗成年儲材料先整到隻輕帆,都仲唔夠

Ravinia 7日任務方面係隨機
我測服第一day只係去大洋搵人
但正服第一day已經要我釣兩條魚
偏偏我釣魚最屎
幾難都要做做完第4 日個紙條就拎晒d 材料,唔使做第5-7日,如果唔係擴建材個d 樹液要自己採,交易所難買到死其他材料交易所買又貴
樹液真係好難
其實啲鋅都係
礦石熔完再加工做鑄塊
剩係礦石都過萬粒
btw, 任務好似得1同4兩日送材料
加埋好似應該得一半
Yes 得一半材算好架啦我自己整左7成材先知有呢個任
我起初都唔知
喺測服唔識睇韓文
攞咗字條返嚟都唔知有咩用
到正服造好隻輕帆先膽粗粗去烏鴉巢
先至發現張字條原來係任務嚟

最搞笑係測服唔識睇韓文
掉咗珍娜封信,搞到卡咗普拉沃個任務
結果要上discord搵測服GM
普拉沃個任係由村長開始接
成條任務線會有好多船員上限送
冇記錯做晒可以加到六個船員上限
係岩岩出大洋時代版本既時候 巴哈已經有教要做任務
到近期d 發問post,d台仔都有教d新仔做烏鴉巢
不過可能要細心d 開始整之前 逐個post睇下d留言 有無教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞