[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#36 回歸送全套真三王裝

963 回覆
13 Like 7 Dislike
唔好追進度 養老玩is ok
同埋玩台ser要預咗銀錢唔值錢 個物價已經俾人玩爛咗
全都是
因為我想入你地公會一齊玩 唔想單機
隻game真係好多支那狗
當你岩岩開始玩 買個産品包半價都好似要40usd
之後合5隻3代寵物 當你好彩一合就3代 呢到都用2000珍珠左右 之後仲有角色時裝 草衣 馬時裝 人物負重 背包格 價值禮包 白樹 等等..呢啲都可以話係基本入門需要買既野 個陣靜係買呢堆用左2000hkd 未計埋産品包
買完玩左陣就無玩 所以睇下有無人打算入坑接手 起碼唔洗曬咁多錢去買基本入門野 除非你比萬幾兩萬直接買個高戰號玩
有冇話收緊幾多面板嘅 想入黎幫拖但係驚ap唔夠高
其實應該係銀幣同裝備先會賣到錢
唔係話你呢堆嘢唔值,不過我係新玩應該會慢慢課,好難話一開波就洗一千蚊買呢堆嘢
都係ga 不過覺得值咪買 新玩都係要課金買呢d野 課一次都700hkd
P2W台灣公會黎
利申p2w副會 岩岩回鍋 唔知有冇大陸喱混入
有個副會係貼吧話之前打過我地 對返啲宣戰日期係P2Win黎
Btw你地啲人實力真心勁
其實暫時無限制面板,但係我地同連登公會都被班支那會視為眼中釘,Anz 劍玫等最勁果幾個支那會都宣哂我地,無570以上入到黎會好辛苦
養老公會g chi 你地,570 我地應該得5 個人有頂盡
宣咗落葉知秋 我又打下大陸喱先
問下而家女忍女巫蘭shai邊隻勁純刷怪打下世王之類
其實依加有邊幾個會喺抗支陣線
女忍pvp 女巫刷怪 蘭用黎j shai生活
屌你老母垃圾PA,又Nerf黑騎,魔女就係咁Buff
最緊要唔好入Infinity, 垃圾公會
有大陸人唔打 打香港人 我屌哂你地老母呀
準備回鍋,棄咗大半年 有幾件真5喺身
會唔會係旅x班人(前inf)打你啊
仲記得以前精神病院打團戰你呀哥瘋狂殺人
我冇俾人打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞