[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有冇人打緊dmm ranking?
我目標淨係5000名我內
點解 owner level可以成百幾 lv
主要係因為活動
人物果 d scene一個都係加得 30 exp
+1
依家先一萬名左右,有冇人知以往五千名大概要幾多分
同埋之前排位啲ssr飾物仲有冇機會攞返
5000 名,好似一向7-10mil, 視乎有幾多痴線佬
用hehe coin 可以係vip store 買返舊片,睇灑就owner升呢
屌依家三百萬分先八千幾名呢排多嘢做唯有等下次,同埋今次個ssr飾物都唔算真係好想要
同埋我打排位有時會見到對面啲女好高level,點樣可以快啲升高啲,依家升到50左右就升得好慢
中左2件活動衫狂打幾日先2千幾名 頭100果d究竟點打

我應該5000 內
好似要狂質佢食佢鐘意嘅食物(唔知生日有冇加乘)
同買經血石俾佢升(5000exp)??
課金pack送個件禮加最多(好似20000exp),另外就真係靠中左當期event ssr有exp加成派條女瘋狂肝event
d老手玩得耐自然儲落多event scene,其次某d event既SSR(e.g. 情人節,浴巾)抽中就有extra episodes送,突爆套衫又送多一條片,一條extra episodes成60-100exp,中得越多自然又高lv d

最後就係每年每條女既生日pool,抽一次就有一個生日蛋糕可以送返俾條女拎生日scene,又係100exp一條,不過個pool要5000課金石先抽得
通常會接住有新活動 / 新 pool抽
但鐘意嘅食物好似淨係可以攞一次?同埋經血石喺邊到買?
呢個問題嚟?隻game更新都幾密,間中亦都會出返舊pool
個21點真係老千黎
個莊永遠都係拎19-21
派落黎多數一係爆一係16點上下游
頭先連續4場我20佢20 玩條毛
一見到個莊有隻 10就知 9成 20點
每日免費 10抽變左每日免費 1抽
十抽常駐冇咩用,限定成日都得一抽
最後千九名
基本上不停出活動不過所謂既活動都係比幾件3 , 劇情又冇配音所以更新難度真係好低
大神
原來要睇回憶先有經驗
中左2件活動衫先有可能
我想抽 さゆり
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞