[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
我原本以為用普通SSR打越高級越好, 但試咗一陣發現唔係
tl;dr 用覺醒sr打SS級決勝

覺醒sr一定好過普通SSR
整體最高效率(分, coin, 經驗值)係用覺醒sr打SS級決勝
如果想要多啲分, 可以用普通SSR打S級第1戰, 不過會少好多coin同經

有時間再試吓SS級準決勝
50幾lv配滿等覺醒sr開自動刷唔到ss級,刷s級得十幾個金幣,一件覺醒sr都要千幾個金幣,有排刷
定係換到件衫就直接刷技能,未滿覺醒刷到3個ssr係咪好難
啱啱一場跌四個覺醒石有冇人知個機率幾多
打緊都係跌一粒, 點出四粒
不過用金幣買到果隻SR覺醒石唔係淨係比新女件復刻SR用咩?
https://youtu.be/R3UK4DLe0ic
cls十抽出哂三件
有咩技值得升
pp13
新手唔識玩,抽到2件紅葉 巫女ssr ,好似唔可以合成,咁2件衫同樣可以用點用? 謝
可以合成,有個係覺醒升skill
合夠4次件就可以揀爆衫,同會有多招pp技可以用

個人覺得夠5件先合好啲
多咗果啲衫留喺度先,等有需要時拆做vip coin買覺醒石
因為啲衫淨係威得一次event,預期升得個少少,不如儲埋一次過升拎個pp技

btw 你合唔到可能係因為件衫鎖咗
多謝指教🙏 即係多出嚟嘅衫1係就用嚟合成,1係就賣咗佢。我見另一件ssr 衫 係有個鎖icon 咁要點做先可以解到個鎖? 謝謝
依家得3個人 點先可以拎多d

喺揀衫果度右上角有個制

入到去tick咗下面果舊野
之後click衫會係toggle件衫鎖/唔鎖
淨係可以抽返嚟, 用coin換人果個救濟方案係無用
今日開始有event, 去到7月2 login夠7日會有2張SSR卷, 應該幫到你
係邊個池抽 我見佢有幾個
常駐池唔洗用石抽,平時登入打活動有券俾你抽,石最好留翻3.3%多人池或者有鐘意嘅先抽
藍色框果個用藍色SSR卷果個, 依個係一定出SSR

仲有粉紅色框果個都可以抽下, 依個池啲野萬年都唔轉, 唔需要儲起啲卷
不過淨係用銀色卷抽好, 唔好用石抽

石同紅色卷留返event池(紅色框)用
依啲衫玩event會有加成, 不過留意依啲衫淨係會威得一個event

膚色框果個係復刻池嚟, 啲衫唔會有event加成
除非你好鐘意件衫, 否則唔好抽
如果我想要a人 而個個池既ssr 冇a既衫 係咪點都唔會拎到a人

除非你抽咗好多a嘅sr,多到可以換人
DMM 跳槽steam 揮手
點解成日都咩咩錯誤 之後彈game
呢個係神黎

今個week 20 抽紅葉加露娜,又咁arm 有10粒咁開心,同佢哋2 個寬衣解帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞