[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
我抽到穗香同露娜
不過個頭飾唔好睇成把梳插係頭度
如果改成垂柳會好好多
https://youtu.be/5OjQOa-C-kk
https://youtu.be/KmLo__qdHIA
打SS+掉過7粒
SSR裝會自動鎖上
防止錯手賣左
做肥料果件要先解鎖
想問sr啲衫升到最盡解放埋啲能力值都咁低,咁係咪主力升ssr啲衫就得?
幾時先肯出Luna嘅event
話説啲ssr飾物有冇試過係排位復刻,今次個排位係新出嗰條女,就算我抽哂fiona同monica嘅衫都冇乜興趣打排位
依家排位好難打
由9點開始水駁水咁打都淨係由4800位升到上4400位...
因為多咗人玩其實我覺得攞ssr飾物個門檻應該要低啲,今次係新出嗰條女,理應少啲人爭,如果我唔係抽到風潮衫根本唔會認真打排位。但今次都要差唔多千二萬分先5000名,如果出嗰個飾物係環呢啲人氣角個分應該勁高
上期好彩抽倒兩張SSR爆埋2件四星衫,諗住過埋島主任務一百位.Keep住四日100名以內,之後過夜晚就跌成500位結果放棄咗,
用最高分嘅幾多%咪算
越嚟越多人都唔知可以點打排名
我係半個新手,玩steam版
岩岩睇過日版SSR圖鑒
發現之後好多DMM版有好多正衫 仲要成set女一齊出,又方便抽新女角
我決定以後忍手留石算,Steam版宜家出D活動衫全部都得兩丁友唔抵玩,就算抽到D衫好多都唔岩我口味,雖然都係FF,到時都唔一定抽到

其實我想問下平日d活動關【SS+級】 有冇咩技巧打
除非我拿到活動SSR 如果唔係多數只打到SS+第一關就收皮
用最高分計都幾高反而我覺得set個分例如一千萬或者千五萬,過到就有ssr飾嘅話我覺得都吸引到人落力打活動
ss+唔靠風潮要過嘅話個lv都要幾高,新手都好小機會過到
咁快又出女僕裝,上個活動先抽哂啲石
請問啲曬痕點樣消失?
較返最白
首先你要有朋友(guest)夠勁
之後自己有7000STAT + 埋D 4/5PP 都夠過
有時SS+ FINAL 都要先輸十場先嬴一場拎VIP COINS
玩左3,4個月由SS+ 開始出無一次過唔到
thx巴打賜教
thx
LM

3D module
二頭身
有冇巴打入過我twitch?
得閒交流下心得
SR解放左就會學左果個技能
之後就可裝落其他飾品度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞