[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有冇翻譯
Misaki無得輸

Btw 個人最討厭一定係Helena
仲要成日個pool有佢就會出佢
今次3週年連續2次十抽出ssr都係佢
さゆり岩岩出時覺得好撚似藤浦惠
ルナ

1. 打日任關3次
2. 強化1次件衫
3. 玩1次撞屁股
4. (2條女做果種任) 做1次要用活動item, 即時完成果個任
6. 打嬴活動任 C rank 決勝戰
7. 活動任累積500000分
8. 玩3次A rank撞屁股
9. 打嬴150次活動任
有冇雙修巴打有呢個問題
Dmm版就好順
但steam版撳skip/all skip時會lag係度

Eg skip時會有個過場畫面 dmm可以即時撳多下完咗佢 但steam會卡係果個位 多數要睇晒成個過場
同埋all skip唔會即時出結果 又係要load一陣先彈出黎
得一隻活動ssr 打唔到 ss+...
我Stream 無課Misaki arm arm 到 lvl 80 滿師,現在欠pp13 up 上27% 就完滿,開始谷 "心" 兩個著雙POW SSR + 減60技裝,刷SS+ 正!
其實戰鬥有咩技巧 係咪skip到有得爆 爆完再skip
見到咁上下冇乜氣就換人針住對面少d氣果隻打 不過都幾睇彩數
女天狗件新生日衫有PP14技
頂屁股點樣頂到全DMM服2000萬,ABC卷我加埋勁少分。
計過條數起碼要有幾千條友頂埋嗰啲練習卷,
但係啲練習卷每次加得3分到,
仲要一張一張送,成999張送到下年,戇鳩
玩咗5次A, 都係得30
嗰得分比例根本有問題
剩係計條女面板數值。
流行裝生日裝又唔計入去加分,
新手條女唔夠高LV根本連A都赢唔到。
如果光榮無水分嘅話,全服有千六萬拎11月卷都偷笑。
數值係包埋件衫, 流行裝並有分加

但係我唔係好明點用接戰bonus
match point果時會有加分
官網screen cap個分35分, 仲高過我用流行裝打A
而且35分入面有20分係接戰bonus
所以正確做法應該係岩岩好夠嬴博有好多接戰bonus
接戰bonus應該係隨機,
岩岩好夠嬴都未必有。
有時我唔用流行裝都有接戰bonus,
反而用咗又唔係次次有,
所以高分過用流行裝真係唔奇。
打B, 淨係接戰bonus有32
佢幾時先會補齊主機版啲功能
其實依家果啲都淨係可以睇佢玩, 算唔算補咗
對家勁pow,你用tec 打, vice versa, 或鬥stm 多
新出G技 有無人抽左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞