[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
原來呢隻game有人玩
最愛doa
唔好課金,玩mod 都夠玩,JJ 會好唔得閒
我同你差唔多抽環抽都保底
不過仲有玩,每個活動追5000咁,只係再課就斬手

上個星期冇咩時間打,好求其打都5000內

今個星期開局好好抽到兩張SSR
係咪有BUG
尋日10抽完今日又有
其實點先夠打ss+ 真係cls
今次易抽,2個SSR 升滿 已經無腦刷SS+
Pp 技要齊, 力量帳面萬二美咲 直接end game輕鬆過
上個game 開金球打到二十萬分
我係配件揀減對方體力為先
技能插減少消耗體力其次插加Pow
如果唔係全Skip根本唔夠體力打到尾
比嚟睇吓
原來sr ssr 突晒多招技..
我仲on99 回收晒
不過唔緊要啦 抽到ssr 果個活作都可以打到咁上下
拎夠石 等有靚衫先抽
今次SSR 加全插力量打,選剎球,數值唔夠的話,第三四場要換隊友佢剎球主爆氣二局再左右主互換
點睇招技勁唔勁 pp13 ? 睇攻略有冇pp13 ?
有 升爆加27%, 我只升加力量或技巧,體力直接無視
想問下有件多出黎解左鎖既ssr點解合唔到(升技)?我見格離啲石係用到
有冇圖睇下照計解左鎖唔會合唔到
件SSR衫係放係另一頁的
點升爆?
件衫解放上限 90 lv 再加突滿 5 lv p技? 好亂 pp13 得11% 力量
爬山活動可以開三個以上pp技
每次出新人之後會有一次攀石活動,可以升d女既pp技,升滿左就會勁好多,但每次攀石活動拎到既鎖匙係有限,所以升之前要諗清楚升邊招先,唔同cost既pp技升滿之後既性價比各有差別,詳情可以睇呢張圖

thanks
之前仲厭呢個活動冇用 冇打到
呢個活動基本上係全game影響戰力最大既活動,因為一招12, 13pp既技升滿左可以勁左成倍有多,可以冇活動衫又打得贏SS+既關就係靠佢

不過要留意一樣野就係名稱相同既技能裝左係身係唔會一齊發動,發動機率亦唔會疊加,所以要睇下自己條女身上件衫&飾物&裝緊既pp技有冇撞名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞