[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
要研究吓
巴打你好想轉去steam?
唔會,睇唔到有咩好處,都係pc 玩,dmm 都load 得ok
應該係俾一啲唔鐘意dmm launcher 嘅人,又鐘意steam launcher 嘅人 可以轉落 steam 到玩, 但係。。應該係少數。 心唸我都係 dmm 開到隻game, 課金又要經dmm, 我做乜要引落steam 到

係steam 開新acct 就話啫,我唸唔到引dmm 落steam 做乜,除非可以雙開,唔會彈error.
免費十抽 CLS
之前係咪有人話過一個月有2張必ssr卷 點拎
https://www.loverslab.com/topic/87780-dead-or-alive-xtreme-venus-vacation-modding-thread-and-discussion/page/163/
呢個係今期steam 嘅mod,但唔知點解得version 1.0 係得,其他入左之後Press Ctrl + 1 or Ctrl + 2 to turn on 都冇反應,亦都唔會彈紅字警告出嚟,有冇師兄知點解?
version 1.2 或以上都唔得,放哂係MOD個file到都唔會撞
steam 和DMM仲有篤波嘅分別?有冇片睇?

我法國個post 有負皮,係咪絲打基佬留低
點解DMM PLAYER會出申し訳ございません、エラーによりページを表示できませんでした。
問題が解決しない場合は、DMMサポートセンターまでお問い合わせください。
お問い合わ
係咪要用VPN
個steam鎖日區的,其他區用唔到
steam好似有得篤返波好耐
係咪steam玩家投訴之後開返
好似會唔夠RT數...
D女正到 想入坑得閒j下 咩係dmm? 玩steam版得唔得 steam都有nude mod?
從未贏過生日ss
dmm係個網, 出名賣AV同有網頁game玩

如果無dmm AC又唔介意玩海外服, 其實steam版係ok
海外服係活動遲過日服之外, 應該無乜唔好
而家STEAM 都有得玩日版啦
steam 香港AC玩唔玩到日服?
咁正
上個星期開果陣用steamdb DL左
而家唔知有無region block

有新女
計返都差唔多時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞