[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (1)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

家呢家係洗到咁
係咪要洗過
1 同 2 洗左佢啦
第一張圖係個人喜好嚟
紅色果支係加乳搖/屁股搖
粉紅果支係加波/屁股掂到手/地板果時嘅變形幅度
藍/粉藍係上面依2種嘅相反
整好之後記得鎖起佢, 因為你要刷第二張圖果啲嘢

第二張圖果啲係加stat
今次送波果支油(唔理咩色油)加stm, 送屁股果支油加tec
加幅係random (有R/SR/SSR), 有SR/SSR衫先出到SSR, 覺咗就易出啲SR, 覺滿就一定出SSR
所以首先係整件SR返嚟, 著上身 (外觀果種), 有能力就覺滿咗佢
之後就係刷stm (著SR唔會出SSR tec), 目標可以係全部SR以上
唔出嘅話, 就用白色果支洗走啲效果
(白色果支會洗走埋乳搖效果, 鎖咗就唔會洗走)
好煩
件SSR 3 覺滿 80LV 都係出STM R 1係咪我太黑
同埋佢得3個位
係咪放哂STM 定留位再放TEC好?
覺滿ssr係拎tec先一定出ssr,stm唔會出
同埋記住要外觀都著果件衫
同埋係活動果件ssr喎
係咪會有patty 抽
我估有,今次呢個大型活動嚟,同埋計返時間都差唔多

有Patty
重用衫 不過依件我覺得幾靚
好過啲奇怪衫
中咗第一次咁快
有冇人知點解dmm開game,error 9003啫係點
無印象有遇過9003
不過係幾時彈出嚟?
入game個畫面,f5好幾次都係咁
成日都有 SSR なかよし
巴打你部電腦用緊win7?
唔係,我都唔知點解,等維修算
暫時係見win7有災情出現,如果真係玩唔到可以試下重裝隻game
【Windows7でのプレイについて】
Windows7でプレイいただいた場合、ゲームが起動しない症状が発生する可能性がございます。
我用開browser玩
咁冇問題了,網頁版一陣12點維護應該會fix返
第一次中兩件活動SSR
玩steam版要搵mod好麻煩,要不停追返啲舊post,你地係咪都係loverslab到搵?
yup ,有過mod manager
要技能覺醒先爆到衫,都唔爆得幾多件咋bo
所以靚先爆 或者課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞