[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
個個好似cecile咁痴住係個額頭到
brexit
今集最尾Bar仔話要build is own artificial speed force
究竟係點呢? 好期待
打velocity X
哇屌你老母SG個D編劇係唔撚係有被害妄想
睇左頭10分鐘心諗已經WTF
明明就冇人care你係唔係trans 自己係鳩咁拎出黎講
大佬呀唔想睇呢D情節呀
真係冇人想知transgender d野
真係好弱智
成日掛係口邊話要無懼世俗眼光
活出真我
根本最care人地點睇人地點諗既係佢地
屌Alice細個真係好撚慘好同情佢
Supergirl本來就係好政治導向既一套劇
而事實係世界上真係有人係憎變性人/基佬憎到會physically 傷害甚至殺佢地你睇下外國咁多gay bar槍擊案呢啲hate crime就知,甚至有個連環殺手係專勾引gay佬/drag queen再殺佢
只係因為今集係Dreamer做主角先講咁多trans既野姐,唔好因爲香港冇呢啲事就覺得全世界都冇當睇下佢地既觀點
洗白返,Daddy’s girl ...反而kate就.....
仲以為最後會好cliche咁放過佢
真係殺左反而估唔到 有啲期待
步入黑暗的開始
想知會點寫落去
佢已經破左Bruce 既唯一條rule . Doesn’t kill
想知會點寫落去
佢已經破左Bruce 既唯一條rule . Doesn’t kill
今日係咪冇flash???
唔係batwoman做唔計

btw...等睇又乜又柒咁話唔做batwoman半集 最後又話gotham冇左佢唔得
搵女人做真係悶到pk
點解女人成日做男人做既抽野又要求男人去做女人既野?到頭來係因為覺得男人做開既野比較偉大,而女人夾硬去做又做唔到,做唔到個感覺就話人性別歧視,女權就係咁樣單身,只係一個比自己藉口嘅謊言
睇黎呢套劇一開季已經咁多負評
好快要cut
Renewed s2
哭𠹌左
格硬中出真係笑左
呀嬸嚟架wo Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞