[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
cisco係crisis到拎左一陣powrr就冇左啦?
你諗下套野 好似第3季開始係咁,20集玩伏線日常無推主線 之後LAST1 2集就趕頭趕命大結局 ,仲有果堆副伏線 集集留個伏線之後唔講咩事 記起就提一提
你想講crossover? crisis係s8既crossover
咁人地玩shared universe 有crossover 好正常姐 況且佢d crossover 娛樂性都幾好
我意思係s8 之前 好似每個season都抽一集突然間講咗第二到, 個d 我睇半集已經頂唔順要跳,完全唔知佢講咩。 sara 同 palmer tech個Ray 又上咗太空船 之後播d 片段出黎咁。

但呢集過後又好似乜事都冇咁。

之前唔知第幾season 講amanda waller 同john 要整suicide squad 講到我都跟得上
Crossover 要睇埋flash legend supergirl 果d
睇埋先會明
所以我咪唔鍾意佢呢個設定。 唔通我睇睇下arrow s4e11 然後突然由the flash s1開始睇起咩
crossover 唔使由果套劇頭追起都得 知道下邊個打邊個就得 佢d劇情同套劇主線無咩關係
例如flash vs arrow果集 你知道下team flash有咩人已經睇得明
都睇得晒8季Arrow 無理由唔睇埋
Iris一講野就飛 好快睇晒
其實唔會唔明
我都冇睇supergirl同batwoman, 但知有呢2個角色就得
其實呢種做法都係跟返DC美畫
周不時會有幾套漫畫crossover講個event
你老味幾時先整到speed force
又話barry得番少少
呀你個少少用咁撚耐既
仲要俾人吸完都仲有得用
下星期都季尾,實攞得返
開頭以為佢會拎godspeed D血去整speedforce
屌點知係拎去救個唔關事既配角
本身果集都唔係季尾我覺得未必拎得返個speed
https://youtu.be/zaMYstBJPr0

我估原本係下星期那一集最後先攞得返,再打多兩集就完季

SG同batwoman應該都係5月完到,legends就6月頭定中完
我想問點解個個都話flash下個禮拜就完
睇啲劇情完全唔似一集內收尾wor
係因為疫情所以拍唔切最後嗰幾集所以急住end第六季?
定係最後嗰幾集遲啲會播返出嚟?
的確係疫情所以拍唔切
可能佢過幾日撞車死撚左以後都唔洗見到佢
Firestorm即將回歸Flash
ronnie? jax? 定博士回歸
Ronnie
一個Amell走左 另一個Amell返黎
Cisco又冇左power
source?
想問無左speed force 咁god speed 點解重有力量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞