[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
搵番kristen stewart做啦 之前好似都諗住係佢做 點知爆冷係ruby rose
套劇主軸唔改, 主角換人都一樣
其實我覺得Crisis後有幾集都唔差
而且佢外表真係幾似Batwoman(唔評論演技)
幾可惜 一開始Stephen做Oliver都比人鬧佢冇表情冇演技,仲惗住Ruby做耐左都可以變經典
有冇人有睇 stargirl ?
Sophie好煩膠
CW居然會出到Bruce Wayne
呢個Starman造型真係好柒
好似美隊
得13集 應該會好好多
又攞JSA做祭品
開頭個幾個JSA成員都唔錯
望到後生個兩個女版JSA就唔知講咩好
當佢Disney Channel啲劇咁睇囉
Alice個演員同Ruby Rose啲戲差好遠
我諗佢自己演到說服唔到自己
特別 Kate殺人嗰集
佢個驚訝樣,睇到都覺得尷尬
https://www.youtube.com/watch?v=aKowLNeOAxA
雖然佢做得唔好
但話曬都係主角,一季就唔玩咁搞笑?
咁同alice比又真係
Bw 可能拍得太辛苦,無演技就預咗架啦,睇OITNB都知
唔好話alice..剩係mouse都贏佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞