[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想睇多 d 兩個 Zari 互動
luke fox應該仲可以留底 講佢搵新既batwoman兼做it人
charlie bb
越膠反而越好睇
依家已經玩到無左條limit要幾膠都有
重黎既話應該會完全換過曬一批人
而家剩係講recast唔知當重黎定點
好似話唔會recast Kate Kane, 引入另一角色Ryan Wilder做batwoman , 但之前舖落既同兩個ex兩個妹條線既關係就接唔到, 而新角色又係Les , 估計除左食Sophie Julie, 今次仲可以食埋Alice Mary ,Gotham變Gaytham
咁都講得出口都幾痴線
但我覺得佢唔係係拍緊個陣講呢啲野就唔應該咁樣炒左佢
美國呢d 左膠野橫行無忌,煩撚到癲
I am Stargirl.
佢講個啲野係幾過份
真係抵撚死
29歲人仲tweet埋晒啲咁過份既野
The only thing keeping me from doing mildly racist tweets is the knowledge that Al Sharpton would never stop complaining about me.

?
有段講咩rape me
最緊要係最撚女權黑人同性既左膠cw
死9硬啦
仲要撞正咁既時候
而家美國果邊應該大清洗 比人摷舊數
但呢個真係唔抵幫

唉幾鐘意佢個角色
Sue 下季好似係常駐角色,點算
其實都係14年12年同09年啦
隔左咁耐 仲要為過去咁多年前講過嘅野負責
咁樣炒左佢有啲唔公平
同james gunn 一樣
我反而覺得係佢有咁既過去都cast到入cw仲神奇
冇人做下佢background check
因為之前冇人care 囉
唔係blm 啲左膠點會彈哂出黎
James Gunn單野之後啲人仲唔醒水
Hollywood左膠當道死撚硬
但同caitlin冇火花 但成日都想做佢2個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞