[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
通常係字幕遲
個姐妹情仲要玩幾耐
點樣外掛字幕
subhd dl之後放落kodi到
個條感情線
cw咁多套,得返lot睇得
一咀都剝佢頭套啦,仲豬過Mary
依家batwoman唔要佢,佢又想搵返Kate
呢套愈拍愈爛喎
仲要變左胡鬧喜劇
就係禁先好睇,Lot就係要鳩
鳩得黎好睇喎
其他要正經,但正經得黎唔好睇又鳩
遲d會拍green arrow and canary嗎
真心,flash 後半部劇情已經腳軟,仲要d好重要既配角Cisco,Caitlin, Wells,個個都走。。連追既動力都無
頭一二季都話可以睇barry 慢慢摸索 speed force 同學做hero 吖,都叫以barry 為重心有主線。最近呢兩季搞到佢無唒野寫無唒重心咁,flash 成個on9仔閒角咁
最攞命係佢老婆
堆編劇係都要玩TEAM 一家人而唔係獨立,最後比人睇似倚賴多過係合作
BARRY
YOU
Black lightning個season finale好激烈幾滿意
其實呢類英雄劇拍咁耐好難避免要愈加愈多角色
尤其是arrowverse幾套都明顯中意塞好多人入條team
Sg下集都開一集比dreamer做主角,可能鋪墊Kara開始見肚要少啲打戲
Black lightning而家條team都勁撚多人差唔多十條友
Batwoman暫時未見,但Luke同Mary都完全有可能成為vigilante
加角色唔一定要同一Team
宜家cw係由Smallville開始慣咗手勢「主角」一定要有隊Supporting Team,又sidekick又tech backup咁

You're not the Flash, Barry.
Team Arrow
etc.
we are the flash
今集最後?
諗諗下freeland俾外國入侵但政府一d動作都無真係好唔正常 定係覺得ASA已經夠做

btw今集係好好睇
LOT得返Sara Heatwave
Cap Cold 最正
渣康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞