[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
好似係白毛個賊婆
下季時間同LOT對調咪得囉
嗰個係乜水?邊度出嚟架?
頭幾集出過一次
下集見到兩個ex kiss, 求kate心理面積陰影
好似date過1,2次之後kate做batwoman就飛左佢
佢應該問緊另一個女人
我係問最後Alice 幫佢remove左個追踪器那位女人,不是Regan
雖然呢度係CW台唔知講呢D啱唔啱....不過我諗睇得都係DC fans....有無人睇左新果套DCAU Justice League Dark Apokolips War....好撚正喎....
佢個角色叫Magpie
今集白色假髮個女賊
DCAMU
為了因應新型冠狀病毒肺炎的蔓延,The CW 電視台在前陣子終止了其旗下大部分作品的拍攝作業,這也讓粉絲們擔憂這波疫情究竟會對本系列造成什麼樣的影響?

對此,飾演「閃電俠」巴里.艾倫 (Barry Allen, The Flash) 的格蘭特.古斯汀 (Grant Gustin) 在接受國外媒體 TVLine 的專訪時,透露由於《閃電俠》第六季的拍攝作業在疫情爆發前還尚未殺青,電視台最終唯有選擇將原定擁有的22集削減至19集:

「原本的季終集在完結之前會留下一個與斯旺 Eobard Thawne, Reverse Flash) 有關的懸念,但它現在已不是我們將看到的懸念了。第六季第十九集將變成我們的季終集,所以我們會看到一個和我們當初規劃有所出入的懸念,但是這集最後出現的那個懸念確實很適合用來收尾。」

除了削減集數之外,男星在訪談中表示製作團隊此前正在與電視台進行有關續訂第八、九季的協商,但未料因為新型冠狀病毒肺炎的侵襲,使其成為另一個疫情下的附帶損失:
「該方面的相關商談其實已經在進行當中-關於續訂第八、九季的可能性,但是這場疫情爆發,所有東西都被迫喊停。」

「我們不知道幾時可以回去繼續拍攝,我們當時沒來得及完成第六季最後幾集的拍攝。因此,當我們獲得准許回去拍攝時,我們應該會先完成它們後才繼續第七季的工作。我不知道他們的計畫是什麼,我不知道我們何時可以回去,我也不知道我們幾時會恢復那個協商。」
即係又要吊引 好大機會下季仲要打mirror master
Piper靚仔左
好多話下季iris先會岀返黎
可唔可以寫到以後唔出黎
我覺得安排佢死埋會更好
SARA可以睇人未來,隨時靠佢一齊操作部命運機
有冇人有amell表兄舊年戲code8

CW超人走埋去配音
今集Flash終於有啲好睇打鬥位
睇左
好平平無奇既一套戲
就咁睇...下個星期個集肯定係爛尾....

少咗 3集喎...係咪下季多番3集先....
好似將原定既20-22集搬去做下季1-3集
啱啱終於追晒arrow s1-s8,原來都追咗年幾,撈咗好多次飯。同埋中段真係有d 膠, Malcolm同Thea 個part 真係彈出彈入,然後中段又會成日出現個d 該殺唔殺,然後比人反殺個d 局面。

我覺得成套arrow 除咗Oliver 之外,john diggle 真係靈魂人物黎。

btw 唔係好鍾意佢加插infinity crisis 落去arrow 到 ,印象中好似s3 定 s4 開始出現。我到依家都唔知infinity crisis on earth 係做乜鳩,因為我冇追cw其他劇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞