[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
最近幾季9流流無邏輯劇情 好笑又好睇

依家差在Zari點樣融入返
你諗下第三季加入Ava Gary Constantine佔咗幾多戲份?仲有Nate Zara 細佬Charlie 同Sara Roy ,太多人了
咁事實RAY個角色係變化好大 變左傻傻地咁 但個角色幾討好
同埋睇完CRISIS佢做大超個幕 仲係好型
就係夠鳩開頭認真個陣反而覺得有陣柒味
而家擺明車馬係鳩既 但覺得仲好左
希望佢有份做superman and Lois
就係覺得呢套野雖然用gotham做background 但完全無gotham feel 搞到四不像咁 batwoman呢個角色又唔吸引 我已經棄左
Same 無batman 個Gotham 咁sin City 既feel就已經收得皮啦
而家變咗一邊鬧劇一邊渣康續集
好正
之前華納唔係已經容許cw出電影人物咩?
無人講darhk自殺
唉屌 明明arrow 嗰陣對佢冇乜好感
去到LOT 之後開始真係鐘意呢個角色
今集最後個心up 住 up 住
睇得岀佢真係後悔自己所做過既野
但比把刀吉中係咪會灰飛煙滅?定係佢純粹返左地獄
好似係直頭靈魂都消失
唔係為左Alice都唔會睇落去
以為出得superman,其他都一樣得
應該唔洗返地獄 直接消失左
佢能力係arrow太勁喇
面對面一咀炮完就舉手choke佢 咁仲有咩好打...
但係一係lot出現就唔同哂個feel咁 愈睇愈鍾意
講起arrow
記得有個現代版嘅Vixen
個演員除咗客串咗一集,仲有無喺arrow入面出現過?
季尾都唔知點面對ray兩公婆走,唔係crisis同呢幾季lot都無咁鐘意佢地
wally仲成熟過barry
成長左變返barry 既老師
crisis 完之後 有lazarus pit?
邊到講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞