[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
black lightning..lady eve話odell死左可以帶佢去lazarus到復活
BL個Lazarus好似唔同架
雖然唔係話特別好鍾意舊人,但不斷見舊人走真係好唏噓 唔知點講,明明又唔係話鍾意一二季,但就係有種情意結

已經得返三個,我記得上季有集講到ray比人附身,離開wave Rider,sara對住第一季張相同 mick講得返我哋兩個
去左動畫個邊
咁佢喺動畫出先嘅

會唔會搞到第七季會停播
ray都走咁真係當係constantine續集算
有冇消息CRISIS個RYAN CHOI會唔會入LOT
因為佢好似係2代原子?
其實係咪鋪排取代佢
crisis以為佢會變atom..點知乜都冇又冇啦啦有即戰力
漫畫入面佢的確係2代
睇下係咪搵佢接班
我估依家應該拍到18-20集
姐係第六季結局有排先睇到
reddit 班鬼
LOT 今集超好睇唔洗多講
但最後 Damien Darhk ..............

btw 其實今集 flash 都唔錯,希望下集打 RF 會更好睇
Lot笑撚到我
後面就心up
仲有好鍾意今集 LOT 一齊坐低傾問題
Corona Dampener
下季Supergirl可能都有影響,Melissa大肚所以原本想拍埋下季頭嗰幾集,如果停拍埋下年可能會縮水播少啲集數
Cw應該都陸續停
其他台應該都會停
到時乜都冇得睇
真係多謝大陸狗
接唔接班其實有咩關係 而家套甲十集都未必出一次
第二代ATOM咪又係科學擔當係度做多啦A夢
呢段勁好笑
今集真係好高汁
幾條線同時進行但又唔會亂
最後結尾有d感概但又覺得收得好好
但依家得Earth Prime wor
CW已經停左幾套
其他電視台都停左大部份
Source:https://www.ptt.cc/bbs/EAseries/M.1584103845.A.036.html
RAY 係咪CW有新劇開比佢做返超人先走?
supernatural 有冇影響... 追左15年等緊佢呢幾個月埋尾架
有其他earth只不過earth prime d人唔知有其他earth
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞