[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Flash/LoT討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Hartley post 左d咩? 搵唔返原post...
本身幾期待Ralph同Sue條線
佢兩個幾有火花
好慘

以後接job d人真係要close/開個新ac可能先安全
平心而論佢講既野真係癲癲地而且當年佢都廿幾歲唔係細
我只希望劇情有合理解釋
james gunn 嗰次都on9 啦
佢本身拍cult 片 迪士尼唔知佢咩底咩 咁都炒人

笑死我
都真係幾撚無聊

呢兩季做得比主角好都要炒
Ralph好像正式解僱了,來季沒有伸縮人。
可能Sue會受影響。
佢橡皮人變樣就得
http://www.cbr.com/supergirl-chyler-leigh-comes-out-post/amp/

Supergirl Alex無啦啦出櫃?佢唔係結咗婚十幾年咩?
CW劇突然咁多新聞
即管睇下FLASH下季會作D咩籍口Ralph去左邊
例如話去左第二個城市做偵探呀,或者屋企人有事要返去,又或者.....唔知,等CW諗。
拍劇成真
唉真係慘
會唔會影響Sue個演員?

題外話: 我覺得Sue幾靚女
果然一多角色就會開始閪套劇
今集stargirl就開始黎料
又變左on9..無啦啦自爆自己個star girl
我諗主要係因為頭3集D互動集中左係peg 同主角道
呢集冇左peg 變左睇2個衝動冇腦既後生女
個反差太大
Wildcat
佢ig 唔錯
好兒戲
Wildcat完全對碌棍冇疑問
同埋冇啦啦著左件衫就變左superhero好冇說服力
一集就變左best friend
唔知係咪前兩集佢同Pat既父女關係寫得太好令到呢段友情描寫顯得好兒戲
本身覺得Wildcat條女好醜樣,今集睇又靚左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞