召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike

Sorry quote左圖

Sorry 但係繼續quote

出個sorry po手快快
有冇巴打有 earphone 推介
平平地就可以 比老婆粗用
謝罪,介紹返樣特別產品

朋友腰骨痛,買左呢件野用
有冇靜既座上小風扇推介search完google

係咪想要muji 果隻?
我懶我會用廢青扇算
謝罪,介紹返樣特別產品

朋友腰骨痛,買左呢件野用

真係有用?

我懶我會用廢青扇算

廢青扇略嫌有少少嘈 muji 果隻就最perfect 但係好貴
想問下如果賣家要退款,只可以退落大陸支付寶,我又冇做實名,d錢係咪拎唔番?香港銀行又可唔可以做到實名?

你用咩俾錢就會退返去咩,信用卡就退落卡,pps就退銀行,八達通就退八達通,用支付寶hk俾就會退返hk

因為過左售後時間,個賣家係話直接係支付寶過帳,但係我未做實名,所以過唔到

咁就凍過水嚕
實名要兩張大陸銀行卡,大陸電話認証

依家一張就可以了
Pps 同credit card 邊到一樣1.5%
淘寶手續費就一樣
但credit card 比多1.95% 銀行+v/m
手多多淘左兩件唔等駛野

搵返呢間賣家用好折寶,我都係當試下點知一減就減100蚊,收左貨其實64蚊都值,百幾就唔扺買

見到其他用usb電 有冇效

我懶我會用廢青扇算

廢青扇略嫌有少少嘈 muji 果隻就最perfect 但係好貴

http://c.b1wt.com/h.4sINoq?cv=qeKSZHDiTnH&sm=e44235

黎緊想試 好似同款

啱啱試完小狗吸塵蟎機,吸到勁多嘢 感覺唔錯 多謝巴打推介

Sorry quote左圖

Sorry 但係繼續quote

出個sorry po手快快

通常幾張圖會記得del個code,一張圖就好易手快

我懶我會用廢青扇算

http://c.b1wt.com/h.4sINoq?cv=qeKSZHDiTnH&sm=e44235

黎緊想試 好似同款

係咪一定要插住電用?
淘寶手續費就一樣

我上次碌 睇到提交訂單個數 係我係月結單見到嘅數 亦都見唔到有其實額外嘅手續費 計返就係 (你買嘅價錢x1.5%)xRate
會唔會係有啲卡要收外幣簽帳先有你講嘅1.95呀
淘寶手續費就一樣

我上次碌 睇到提交訂單個數 係我係月結單見到嘅數 亦都見唔到有其實額外嘅手續費 計返就係 (你買嘅價錢x1.5%)xRate
基本上Visa同Master銀行都會收你外幣交易手續費
月結單條數已經將1.95%計埋落去你唔知咋
淘寶手續費就一樣

月結單個數乜野都計埋都係1.13x渣wo
我覺得唔算貴
淘寶手續費就一樣

我將俾錢條數乘返1.5再乘埋佢個rate(1.31883)就係我要找嘅卡數 姐係我買100蚊人民幣嘅嘢 就會(100x1.015)x1.3188=133.9HKD 就係我係月結單見到嘅數 不過其實個rate都收高咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞