召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
有冇人買過驅蚊器 有冇用

邊款有用就唔知,呢款一定唔得
尋晚d仆街蚊咬咗十幾啖
開咗咁多晚一隻都捉唔到

差啲想買 見佢得啲燈同風扇都覺麻麻

其實我都係買嚟試下,唔想成日點蚊香
點知風扇弱雞到

訓上格床要裝蚊帳好論盡

尋晚d仆街蚊咬咗十幾啖
開咗咁多晚一隻都捉唔到

點知風扇弱雞到

訓上格床要裝蚊帳好論盡

聽講開風扇吹自己就可以擾亂隻蚊飛行

佢就咬你唔到
有無巴打淘過電腦枱呀? 買傢俬有無伏

其實早兩頁已經有人問
驚就咪淘 淘就咪驚

人地唔爬文係唔係幾好
但問下有無伏都好正常姐

洗唔洗咁唔好老脾

唔係唔好老脾 而係你驚唔到咁多
好似之前有巴打淘完電腦櫈,用左一大排都無wn咖
但係換腳換換下發現佢原來已經就斷
呢啲野無得驚咖喎 根本好多野都預唔到
或者個個都話好好 點知撞手神你拎到嘅特別差
我意思係既然想淘 咪去馬囉
驚就真係唔好淘,去ikea 實惠果啲有得撚下我諗你會無咁驚中伏

尋晚d仆街蚊咬咗十幾啖
開咗咁多晚一隻都捉唔到

點知風扇弱雞到

訓上格床要裝蚊帳好論盡

聽講開風扇吹自己就可以擾亂隻蚊飛行

佢就咬你唔到

但我唔可以比風扇直接狂吹...身子弱

其實早兩頁已經有人問
驚就咪淘 淘就咪驚

人地唔爬文係唔係幾好
但問下有無伏都好正常姐

洗唔洗咁唔好老脾

驚就真係唔好淘,去ikea 實惠果啲有得撚下我諗你會無咁驚中伏

咁你講呢D 意外係邊到買都會架啦, 係到問就係睇下有無巴打有經驗 好似你上面咁講我地咪知第日唔好買D有得換腳既櫈

其實早兩頁已經有人問
驚就咪淘 淘就咪驚

其實個個都係我問見無人答先再問
細細舊就話淘左先姐 而家淘咁大舊野問下都好正常

Sorry 原來都係你。
其實可以用google search 下
我岩岩隨意search 下都有幾條link

其實早兩頁已經有人問
驚就咪淘 淘就咪驚

其實個個都係我問見無人答先再問
細細舊就話淘左先姐 而家淘咁大舊野問下都好正常

Sorry 原來都係你。
其實可以用google search 下
我岩岩隨意search 下都有幾條link

補圖

咁你講呢D 意外係邊到買都會架啦, 係到問就係睇下有無巴打有經驗 好似你上面咁講我地咪知第日唔好買D有得換腳既櫈

其實有就有人有經驗嘅,不過呢啲大型野唔係成日都有人買,亦都唔係咁容易召喚到人上水
所以與其係度等,用google search 完再問可能會仲好
第一頁教左點search
心居客 抽濕包, 有無攞隱藏券 減 5
9.9就可以買到. 重有差咗, 已經無咗紫色香珠

抽左
香珠有咩用?

類似上面, 袋入面有珠仔
薰衣草味 紫色香珠, 有香味旅入衣櫃
呢批貨搵笨, 一粒珠都無, 但個袋寫住有香珠, 但淘寶標題係有 薰衣草味
上年用過 廿幾包都有珠.

我個隻包裝係紫色

我果隻都係,吸撚到好多水
唔知堅定流

其實早兩頁已經有人問
驚就咪淘 淘就咪驚

人地唔爬文係唔係幾好
但問下有無伏都好正常姐

洗唔洗咁唔好老脾

木傢俬我驚有床蝨多啲

其實有就有人有經驗嘅,不過呢啲大型野唔係成日都有人買,亦都唔係咁容易召喚到人上水
所以與其係度等,用google search 完再問可能會仲好

咁你點知我唔係SEARCH 完先問?

其實13個POST入面,我有印象有人有買到

因為search 完有link,例如你search 完a 款想買
咁樣你自然會擺link擺圖上黎問「有無巴絲買過呢款」咖啦,或者search 完你覺得唔岩嘅,都可以擺上黎話「我想要呢款以外嘅電腦枱,有無巴絲推薦」,就咁話要搵電腦枱真係好似伸手黨

木傢俬我驚有床蝨多啲

好似話唔知裝之前點樣可以除蟲

其實13個POST入面,我有印象有人有買到

電腦枱櫈真係日經黎

有乜好嘈?
一個post 又嘈quote 圖又嘈爬唔爬文。
有人鐘意做風紀,專門見人犯規就屌。
但你又唔怪得佢,規則寫明晒,都開到第13個post,仲犯規就無野好講啦。
而家上連登就快好似交論文咁 cite 好哂reference 先好問野
睇中左呢對白波鞋 會唔會好明顯係仿

http://c.b1wt.com/h.flfrA8?cv=0MzdZtXQHoc&sm=979fac

有乜好嘈?
一個post 又嘈quote 圖又嘈爬唔爬文。
有人鐘意做風紀,專門見人犯規就屌。
但你又唔怪得佢,規則寫明晒,都開到第13個post,仲犯規就無野好講啦。

其實點解要set 規矩都係方便大家淘野姐
想像下自己出左好大篇包膠 影晒相好有心機
結果啲人唔爬文睇都無人睇下自己個包膠都好傷心姐
[img]https://holland.pk/958q0vjt
手機個耳筒窿好似有嘢入左去,插唔撚到耳筒,一怒之下廢撚時搞買撚咗個藍牙耳筒

帶呢啲耳機成日因為有一邊有控制器
所以側埋一邊

手機個耳筒窿好似有嘢入左去,插唔撚到耳筒,一怒之下廢撚時搞買撚咗個藍牙耳筒

咁點解唔係諗方法整返佢出黎
我之前近ipod都係咁
[img]https://holland.pk/958q0vjt

帶呢啲耳機成日因為有一邊有控制器
所以側埋一邊

呢個真,所以揀啲控制器係曬個耳機主體度嘅會好啲
[img]https://holland.pk/958q0vjt[g]

咁點解唔係諗方法整返佢出黎
我之前近ipod都係咁

sor
快手qoute左圖

木傢俬我驚有床蝨多啲

好似話唔知裝之前點樣可以除蟲

其實係落黎香港之前要除蟲
如果賣家無做,咁要自己做返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞