召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike

買過依類 係work,我原先係室外得3格 室內0格
不過要室外有訊號先work. 如果室外都無就無用

可能追唔到個頻道 佢話追900 我睇過香港追2600我心諗應該得呱 咁就觸蕉

可能追唔到個頻道 佢話追900 我睇過香港追2600我心諗應該得呱 咁就觸蕉

買之前有問清楚條友香港用唔用到,應該冇伏掛
BTW我個度係出面收到,但行入隻貨櫃就收唔到
小弟平時上夜山個電筒爛左
有無巴絲有唔錯既電筒推介
要長身入到兩粒18650
大約100蚊左右

巴打我都係櫃場想整上網,買左隻華為sim轉lan?499

其實唔係太明果用

加強訊號接收?

我屋企人係申請左商業寬頻
跟住我再買隻小米WIFI插落電腦度放WIFI出黎

BTW我呢家個問題係係隻櫃收唔到電話信號
cd rom 求教

尋晚新開個 taobao account, 兩三個鐘就被封
乜都冇做過, 係睇下野, 加左兩件野做CART, 就被封
岩岩問左個在線客服, 答完=冇答, 仲串我
「咁多人有戶口, 剩係封你, 你自己知自己事啦」

ok, 我再開過個新account
半個鐘唔使, 又封

兩次被封都係呢句

「您的账号当前被限制买家行为,故无法添加商品至购物车」

google 過, 都冇乜答案, 叫再開過account

有冇巴打絲打試過?
究竟我做錯左咩?

多謝各位

利申: 用電腦, google chrome
(會唔會同時開幾個tabs 就封!?)

哩個post咁多人 都無人被封
你自己知自己事啦。

平時好少上黎包膠
依個真係超級高汁!
非常非常好 超推
cd rom 求教

半個鐘唔使, 又封

兩次被封都係呢句

有冇巴打絲打試過?
究竟我做錯左咩?

多謝各位

哩個post咁多人 都無人被封
你自己知自己事啦。

真係第一次見呢個情況

我自己買開bbw,佢官網有折果陣都係7x 一舊勁大舊
好過淘

而家已經做緊promote 9.5一舊
前後已經買左成廿舊放係屋企

佢成日都做折

9.5都算平
我舊年聖誕前買最平,6.X一舊

我都係呢個時間買 扺到仆街

求link

http://www.bathandbodyworks.com/?

咁可以用邊間集運 同埋 運費係咪好貴
cd rom 求教

半個鐘唔使, 又封

兩次被封都係呢句

有冇巴打絲打試過?
究竟我做錯左咩?

多謝各位

你似比人封ip喎

入面有包荀千祈唔好落,好臭~

螺霸王?
唔好quote圖

唔好quote圖

成個post 都係 "唔好quote圖"
仲多撚過d 圖
真係寧願睇圖 煩撚到

上面有巴打話網頁版都有得set唔自動download圖啦

iPhone 會睇到

iphone好早就有得set wo一向都唔會開顯示圖片

咁唔知

唔顯示,但呢張都係圖

如果你係都要QUOTE既,咁照QUOTE囉

我屋企人係申請左商業寬頻
跟住我再買隻小米WIFI插落電腦度放WIFI出黎

BTW我呢家個問題係係隻櫃收唔到電話信號

我都係架但無計,因為櫃場上網公司唔拉線
唯有擺近d窗邊
裝cam用
cd rom 求教

你似比人封ip喎

最慘係
我真係未淘過, 乜都冇做過
係睇你地post 出黎既 Link 多
女朋友係我部電腦log in 過一兩次
諗住試下玩, 結果就搞成咁

大家係咪用手機睇多?
係咪逐件逐件產品睇
我會CHROME一次過開左幾個相似產品既 TAB, 比較價錢
唔知係咪呢度出問題

或者我可能再開個新account, 用 incognito window log in 試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞