召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike

痴線 我地跟系統既規矩有咩錯 點解要大部分人去就你既唔鍾意 仲叫人去開個唔洗刪code既post

其實好多野都無錯,理大男神都係跟系統咁去quote 圖咋嘛,點解我地要block 佢?唔係無錯就ok喎好多野都
點解要del quote 係因為無幾何post 會好似呢度有咁大量圖,除非你上黎只係睇呢個post ,唔係嘅話熄左show 圖又係麻煩到佢地睇其他post 喎,又點解掉返轉要人地就你地?
本來無呢個「規矩」,點解會有係因為大家quote 到成版都係同一張/同一堆圖,唔通咁樣唔煩咩?del quote 方便下大家囉又唔係好刁難咁
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/11/113743_3a53d151eec9e62a99b2e61d4080ab5e.jpg[img][/url]
呢對鞋真心正 好舒服

有冇link

【韩国小清新春夏新款小白鞋女白色运动休闲鞋女鞋平底学生单鞋潮】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.fUb76G?cv=xbjTZt0HDMS&sm=28e3bd,或复制这条信息¥xbjTZt0HDMS¥后打开👉手机淘宝👈

痴線 我地跟系統既規矩有咩錯 點解要大部分人去就你既唔鍾意 仲叫人去開個唔洗刪code既post

其實好多野都無錯,理大男神都係跟系統咁去quote 圖咋嘛,點解我地要block 佢?唔係無錯就ok喎好多野都
點解要del quote 係因為無幾何post 會好似呢度有咁大量圖,除非你上黎只係睇呢個post ,唔係嘅話熄左show 圖又係麻煩到佢地睇其他post 喎,又點解掉返轉要人地就你地?
本來無呢個「規矩」,點解會有係因為大家quote 到成版都係同一張/同一堆圖,唔通咁樣唔煩咩?del quote 方便下大家囉又唔係好刁難咁

咁可唔可quote一張圖呀請問?
成日淨係見到d空氣 完全唔知原先討論緊咩產品

同意 有d人剩係一張圖一句野 刪左個code 再引用 分分鐘佢自己都唔知人地問佢野
再講 理大男神呢個on9仔濫用呢個function 唔代表我地係咁 有好多真係沒左張圖都唔知講緊乜 自由要與自律並重 理大男神就係唔識自律
真係咁介意點解唔叫連尼住改到唔俾回覆quote圖

你都識得講之前網頁版冇得set唔自動download圖
而家可以set la,咁點解你地唔去set呢
set左係win win雙贏既方案
你唔使下下屌鬼 我地追post又方便好多

所以而家開始set is ok
的確係winwin
我想講嘅係點解之前要唔俾quote 圖,唔係無野搵野黎撩交嗌,都唔係要刁難人,想大家明白姐

其實唔係囉,如果唔刪Code,就一係全部Show一係全部唔Show。有時大量包膠,就要係咁撳,好麻煩 

同埋平時網速快/WiFi先自動顯示,喺其他Post係無問題,好方便。但係你話閂咗自動顯示,咁咪特登要一個Post,又入Setting改嚟改去 

其實唔鍾意呢個「規則」點解唔另外開個可以講集運/唔使刪Code嘅Post呢 

得你自己就係大部分人?
我都覺得 如果唔刪Code,就一係全部Show一係全部唔Show。有時大量包膠,就要係咁撳,好麻煩喎

下你睇番之前 好多人都提過

同意 有d人剩係一張圖一句野 刪左個code 再引用 分分鐘佢自己都唔知人地問佢野
再講 理大男神呢個on9仔濫用呢個function 唔代表我地係咁 有好多真係沒左張圖都唔知講緊乜 自由要與自律並重 理大男神就係唔識自律

都係嗰句 其實你可以自己開post 去post link
既然入得個post 守番個規舉好嗎
你咪試下去波台post 屌人囉 一樣道理
係咁講做乜 又唔係討論 又唔係報告
其實一直都追post
睇得明d 人講咩好難咩
再唔係㩒一㩒條link 都知買咩啦
一言堂
話說我買左3樣野 成4日d野都仲未落到廣州係咪on9
之前都係5日左右就係香港收到貨

要睇邊度用咩快遞寄出...遇著響上海寄出到廣州真係差唔多要4日喎
或者遇到賣家用天天同百世寄貨真係唔知要運幾多日
嗱...我講緊大陸段物流唔係集運呀
上幾個post有個巴打買咗錶面貼,趁集分寶回咗錢終於入手
其實10蚊錶 , 準唔準時, 會唔會中伏

一張圖實無問題㗎嘛,起初請大家刪Code係因為大量變咗「金鋼棒」啫 

一張圖留嚟參考問題不大呀 

前面咪講咗,係呢個Post先有呢個問題。其他討論真係唔覺Quote圖會煩喎。咁既然得呢個Post係咁,所以先有呢個Post嘅規則,改善大家嘅閱讀感覺啫 

好似有巴絲覺得一張圖都無有啲難Follow,提咗個建議出嚟想留一張圖做Ref,我就覺得唔錯啦。係再辛苦巴絲揀圖啫 

理大男神自己都有另外開Post㗎,個Post都多人㗎喎。相對上又無咁多「規距」。仲有露營用品同攝台嘅淘寶集中討論都無呢啲規距,仲可以問集運𠻹 

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

買左韓夫人 係咪小狗好D?

買左就算啦

紫外線除蟎不靠譜,拍打更管用

大家還要注意,千萬別被市面上一些打著「紫外線技術除蟎」的商家忽悠了。紫外線只能殺菌,而塵蟎是動物,需要長時間受到紫外線照射才能被殺死。之前有實驗證實,即使用30瓦紫外線在10厘米的距離下照射,也需要60分鐘才能殺死塵蟎,這在日常生活中基本上是達不到的。況且即使紫外線可以殺死部分塵蟎,也無法清除過敏原,對於緩解過敏症狀並無作用。

建議巴打買有拍打功能除蟎機

屌喇星 諗住買左韓夫人買多部小狗除蟎機試下
點知張劵失左效 做唔到199

等下又會有。

淨係搵到張吸塵機嘅劵
下個post開始比quote圖啦咁
已經唔想再討論呢樣野
唔比quote又嘈,屌人唔google又嘈
下個post開始比quote圖啦咁
已經唔想再討論呢樣野
唔比quote又嘈,屌人唔google又嘈

不如咁啦
大家自律d
5,6張圖果d就咪鬼quote啦
太長碌極都係果d圖會好鬼亂
其實我以前都有講過
如果你真係唔中意我地呢到既規舉,你可以自己開POST討論

轉插香港賣幾蚊姐

買左韓夫人 係咪小狗好D?

買左就算啦

紫外線除蟎不靠譜,拍打更管用

大家還要注意,千萬別被市面上一些打著「紫外線技術除蟎」的商家忽悠了。紫外線只能殺菌,而塵蟎是動物,需要長時間受到紫外線照射才能被殺死。之前有實驗證實,即使用30瓦紫外線在10厘米的距離下照射,也需要60分鐘才能殺死塵蟎,這在日常生活中基本上是達不到的。況且即使紫外線可以殺死部分塵蟎,也無法清除過敏原,對於緩解過敏症狀並無作用。

建議巴打買有拍打功能除蟎機

屌喇星 諗住買左韓夫人買多部小狗除蟎機試下
點知張劵失左效 做唔到199

等下又會有。

淨係搵到張吸塵機嘅劵

今朝放左出黎啦
Quote 圖又唔係錯,係搞到大家唔方便姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞