召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
淘寶直播開蚌已經進化到開一隻得1粒大珠既蚌

你課左幾多錢俾佢

已經冇睇好耐

你課左幾多錢俾佢

唔係好多,1千都冇
我中意買現成多D

你課左幾多錢俾佢

唔係好多,1千都冇
我中意買現成多D

有位絲打狼d
有冇淘過啲即食雞胸

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶
但今日見到佢轉新蚌又睇左陣

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶

水晶又點玩?
https://item.taobao.com/item.htm?id=536585249191&toSite=main#detail
想問下呢啲櫈有無邊間好?
諗住買黎做電腦櫈算

你呢間好平,我之前買係下面呢間, 冇手柄透明, 質素唔錯
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.hn9Ck1&id=531838050201&_u=b2g6m4a5adc0

正岩晒口味

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶

水晶又點玩?

冇點玩
睇佢逐件拎上手,邊個岩就買
見有人講dw錶, 想問下有無人淘過olivia burton?
我搵過最平都成200蚊, 淘唔落手

可唔可以share下錶 條拎幾靚

巴打講緊咩link?
有冇人淘過洗鞋袋 求推薦

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶

水晶又點玩?

冇點玩

但水晶直播個價比平時貴而且又睇得唔清楚
容易比人搵笨柒

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶

水晶又點玩?

冇點玩

容易比人搵笨柒

同意, 水晶直播係貴好多, 但有得比你睇清楚個款, 當比直播人工費佢.
佢主要二百蚊以上.
我都買過天河石, 都幾平. 平過直播果堆

已經冇睇好耐

我轉左睇水晶

水晶又點玩?

冇點玩

容易比人搵笨柒

我記得巴打你好多珍藏

我買唔係為功效,覺得靚就會買,平玩
琴日見到呢舊野合眼緣買左
我買之前完全唔知係咩黎
Google 完先知係乜

又買左小小野,希望聽日可以到包膠俾大家
想淘書台,有無介紹

【电脑桌台式宜家儿童书桌书架组合家用学生学习桌子简约办公写字台】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.fTcr2o?cv=n7S9Ztbpe1U&sm=efbe10,或复制这条信息¥n7S9Ztbpe1U¥后打开👉手机淘宝👈
用左一個月左右 好穩陣
想淘書台,有無介紹

之前有人淘過, 效果好似話幾好

但我見枱面塊木好似好薄
我用雙mon,仲要係一個支架夾住果隻,我驚唔夠力

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.oXOGl7&id=521270927808&_u=b2g6m4a5728a

用緊上面呢隻, 夠平, D木係渣板, 但有鐵架晾住, 所以用落冇乜問題。 百零蚊唔要求得咁多。

PS: 運黎個陣有隻腳膠爆左, 不過見用到冇理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞