召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
啱啱lunch食咗包粉絲,好味到爆炸
全部配料都係落3/4,唔太酸又唔太辣,好味

【我剁手都要买的宝贝(8袋包邮 白家陈记酸菜鱼方便粉丝110g/袋 非油炸酸辣粉方便粉丝),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.fXp4iv?cv=5hhhZtaUe8Z&sm=a8f8e8,或复制这条信息¥5hhhZtaUe8Z¥后打开👉手机淘宝👈
小狗我見個個都買我又入左,效果好好
但我想講佢個缺點係無座,用完都唔知擺邊好

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

屋企好似有
好彩係插住先出電,最想問呢樣
好期待
其實唔quote有時track唔番講緊咩,手機下下要copy番條LINK去仲麻煩

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

屋企好似有
好期待

我口口

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

屋企好似有
好期待

我啱啱都買咗
買甲由屋試下 反正十幾蚊唔係貴 唔得就dum

睇到張圖打哂冷震
慎入呀各位

有用,我係屋企放左成個月 同張圖差唔多

本身係d藥粒,再買變左藥丸就無咁勁了

我都估唔到淘寶野堅有用,
走咗隻老鼠入房, 買過老鼠板, 膠板果種,
燒香魷魚放入老鼠籠, 放板係通道
個半內鍾捉到老鼠, 痴住咗..
平過香港好多廿幾蚊十塊

巴打e招夠絕喎
隻老鼠以為要防個籠點知中左伏
我屋企都有老鼠d衫有d都咬到穿哂

老鼠係好醒, 如果隻老鼠見過老鼠籠捉過老鼠, 佢地就一世都唔會入, 仲會識得講比其他老鼠知咁, 老鼠膠就真係又平又方便, 真係次次都實捉到

巴打們點解屋企會有老鼠?
村屋?

住3樓, 成日有老鼠爬入黎, 樓下就係茶餐廳

樓下食肆重慘過我村屋
我覺得村屋係蛇蟲鼠蟻乜都齊
但係食肆應該係老鼠甲由多
見咁多人話香港配鏡話都係返大陸整。
其實香港有廠整,半日搞定,穩陣d

香港驗眼都有D流, 係大陸驗眼都叫你坐返半個鐘等對眼放鬆返先同你驗.

記得舊年高登有個係日本配眼鏡個POST, 好多人都好大怨氣, 同有眼鏡鋪巴打報料香港D眼鏡直頭係暴利

香港驗眼都有D流, 係大陸驗眼都叫你坐返半個鐘等對眼放鬆返先同你驗.

記得舊年高登有個係日本配眼鏡個POST, 好多人都好大怨氣, 同有眼鏡鋪巴打報料香港D眼鏡直頭係暴利

咁嘅地價咁嘅舖租,唔貴就假,屌689啦

但佢地D鏡咪又係拎上大陸做, 其實都係一樣

所以d錢咪去左地產商度
想問下你地係淘寶搵野時會唔會咁?
搵d野九唔搭八 就算搵得岩都唔係最人氣個d 得廿零人買過 好難去比較
就算㩒左銷量黎睇都係咁 睇過隔離篩選個位無過tick任何野
eg:
mg]https://na.cx/i/eV29V7m.png[/img]

會唔會要去邊set d咩幫我一次show哂出黎?
困擾左好耐 搞到成日要電話電腦轉黎轉去
Thanks

Same here 搞到依家谷住用手機

應該係無轉地區

唔該哂咁多位 轉左地區好左

所以d錢咪去左地產商度

所以咪係香港用好貴既價錢, 都係一樣用淘寶貨, 而唔係係香港配眼鏡會穩陣左.
香港膠鏡價係大陸配蔡斯鏡片都得

所以d錢咪去左地產商度

所以咪係香港用好貴既價錢, 都係一樣用淘寶貨, 而唔係係香港配眼鏡會穩陣左.

我番大陸兩舊幾配埋濾藍光 香港無二三千都唔洗走
啱啱lunch食咗包粉絲,好味到爆炸
全部配料都係落3/4,唔太酸又唔太辣,好味

【我剁手都要买的宝贝(8袋包邮 白家陈记酸菜鱼方便粉丝110g/袋 非油炸酸辣粉方便粉丝),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.fXp4iv?cv=5hhhZtaUe8Z&sm=a8f8e8,或复制这条信息¥5hhhZtaUe8Z¥后打开👉手机淘宝👈

大陸d野真係好撚好食 明知因為乜野化料都加入去
都要食

焦糖爆谷食唔停口

暴利 公開秘密 ,
比錢買服務, 視光師都要錢. 同售後校正眼鏡, 通常上去兩次. 新眼鏡緊過睇
比佢用熱溶機校鬆

所以d錢咪去左地產商度

岩呀

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

買左韓夫人 係咪小狗好D?

請問係咪要另外買轉插器
用個陣要插住電線咁用?

Yes
Yes

轉插香港賣幾蚊姐

買左韓夫人 係咪小狗好D?

買左就算啦

紫外線除蟎不靠譜,拍打更管用

大家還要注意,千萬別被市面上一些打著「紫外線技術除蟎」的商家忽悠了。紫外線只能殺菌,而塵蟎是動物,需要長時間受到紫外線照射才能被殺死。之前有實驗證實,即使用30瓦紫外線在10厘米的距離下照射,也需要60分鐘才能殺死塵蟎,這在日常生活中基本上是達不到的。況且即使紫外線可以殺死部分塵蟎,也無法清除過敏原,對於緩解過敏症狀並無作用。

建議巴打買有拍打功能除蟎機

喊出黎
到貨,聽日裝 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞