召喚熱愛淘寶的親[13]唔好quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
有冇巴絲試過淘香薰蠟燭
想試呢個

[[url]imghttps://na.cx/i/51CY23q.jpg[/img][/url]

我自己買開bbw,佢官網有折果陣都係7x 一舊勁大舊
好過淘

而家已經做緊promote 9.5一舊
前後已經買左成廿舊放係屋企

佢成日都做折

9.5都算平
我舊年聖誕前買最平,6.X一舊

我都係呢個時間買 扺到仆街

但果時已經得返唔多味揀
不過照狗衝
手多多淘左兩件唔等駛野

但果時已經得返唔多味揀
不過照狗衝

有時佢得一日快閃,勁快
要成日check email
手多多淘左兩件唔等駛野

上個POST有巴打POST左
其實而家加密晒,Google揾唔到㗎喎。不如淨係加密包膠嘅圖同Link啦,如果想加密嘅話 
其實而家加密晒,Google揾唔到㗎喎。不如淨係加密包膠嘅圖同Link啦,如果想加密嘅話 

加密以外整左keywords 出黎

加密以外整keywords 出黎
手多多淘左兩件唔等駛野

我淘咗呢個,唔知間間係咪都一樣

想問下如果賣家要退款,只可以退落大陸支付寶,我又冇做實名,d錢係咪拎唔番?香港銀行又可唔可以做到實名?
想問下如果賣家要退款,只可以退落大陸支付寶,我又冇做實名,d錢係咪拎唔番?香港銀行又可唔可以做到實名?

第一頁答唔到你咩 

你用咩俾錢就會退返去咩,信用卡就退落卡,pps就退銀行,八達通就退八達通,用支付寶hk俾就會退返hk

你用咩俾錢就會退返去咩,信用卡就退落卡,pps就退銀行,八達通就退八達通,用支付寶hk俾就會退返hk

因為過左售後時間,個賣家係話直接係支付寶過帳,但係我未做實名,所以過唔到
有冇食開辣既巴打介紹下邊隻好
香港果d已經食到悶,大陸只係食過特辣王同老干媽(冇味)

因為過左售後時間,個賣家係話直接係支付寶過帳,但係我未做實名,所以過唔到

咁就凍過水嚕
實名要兩張大陸銀行卡,大陸電話認証

[url][/url]
正wo副眼鏡
Yowhoo 眼鏡到咗啦

度數好準 瞳距我自己鳩度
小小唔舒服都無 同平時帶個啲無咩分別
送咗眼鏡盒 收藏就有 不過個款柒柒地
鐘意啡啡地第一副個個多啲
推薦大家閒時帶下都好爽
有埋散光都喺70蚊人仔

啡色個副香港買都要400幾
quote 完圖未呀
sor,btw,樓上ching邊間買
sor,btw,樓上ching邊間買

同問
啡色個副真喺幾靚
有冇巴絲試過淘香薰蠟燭
想試呢個

[[url]imghttps://na.cx/i/51CY23q.jpg[/img][/url]

我自己買開bbw,佢官網有折果陣都係7x 一舊勁大舊
好過淘

而家已經做緊promote 9.5一舊
前後已經買左成廿舊放係屋企

佢成日都做折

9.5都算平
我舊年聖誕前買最平,6.X一舊

但果時已經得返唔多味揀
不過照狗衝

岩岩睇左

係咪無話買夠一個價錢包郵架?

咁大舊運費貴唔貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞