[KPOP] 2017 KPOP 討論區 (10)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
25果首好正喎 夜晚聽
首主打palette第一次聽覺得麻麻, 點知聽多幾次就覺得幾好聽, 愈聽愈正, 愈正愈聽

exactly
第一次聽真係冇乜驚喜
之後越聽越正,I like it I'm twenty five果句啲假音好正,GD段rap都好上癮

冇錯, 假音果段會聽上癮

段rap完全係畫龍點睛
首主打palette第一次聽覺得麻麻, 點知聽多幾次就覺得幾好聽, 愈聽愈正, 愈正愈聽

exactly
第一次聽真係冇乜驚喜
之後越聽越正,I like it I'm twenty five果句啲假音好正,GD段rap都好上癮

段rap完全係畫龍點睛

聽一次已經覺得好正 btw有冇人覺成隻碟好有廣東歌feel

exactly
第一次聽真係冇乜驚喜

段rap完全係畫龍點睛

我同個fd形容段rap又係用畫龍點睛來形容

exactly
第一次聽真係冇乜驚喜

段rap完全係畫龍點睛

所以IU既歌絕大部分非常岩我
有種親切感

exactly
第一次聽真係冇乜驚喜

段rap完全係畫龍點睛

你唔講我都唔覺
點解好似係同一樣野,但係兩個感受
http://www.koreastardaily.com/tc/news/93709

咩事,呢篇野係抽水定真係幫YG打飛機
http://www.koreastardaily.com/tc/news/93709

咩事,呢篇野係抽水定真係幫YG打飛機

收左錢做野姐

音中有返一位

tablo

終於可以現場拎一位

終於可以現場拎一位

終於可以現場拎一位

第4個一位先有得現場攞

終於可以現場拎一位

第4個一位先有得現場攞

慌唔係楊君作怪

好型

終於可以現場拎一位

第4個一位先有得現場攞

慌唔係楊君作怪

有四個好叻

acoustic都好好聽

同iu 無得比

又比

反而想知有咩可以比

比醜聞定私生活
好心iu 飯唔好搵交嗌啦

iu飯出名斯文, 冷靜, 好少出現對罵, 惡言相向, 當然實有少眾唔係, 但你一口咬定就似係你搞事

iu fans冷靜到有時畀人鬧(屌)都堅持唔反擊

留言無啦啦扯去iu, 先話佢iu 飯姐
無心搞事,只係想單獨屌佢

不嬲有幾條假膠成日借啲意提IU引戰

揾iu同女團比

非iu飯

acoustic都好好聽

同iu 無得比

又比

反而想知有咩可以比

比醜聞定私生活
好心iu 飯唔好搵交嗌啦

iu飯出名斯文, 冷靜, 好少出現對罵, 惡言相向, 當然實有少眾唔係, 但你一口咬定就似係你搞事

iu fans冷靜到有時畀人鬧(屌)都堅持唔反擊

我都覺得
最近咁多女團cb
我覺得Laboum 最正
希望上位啦
最近咁多女團cb
我覺得Laboum 最正
希望上位啦

不嬲Laboum d歌質幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞