[KPOP] 2017 KPOP 討論區 (10)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
有冇carat
highlight真係好搏命, 係咁曝光, 果然自己打骰真係唔同啲

趁未入伍搵多d

話說lovelyz又係5月2號

專業砲灰
highlight真係好搏命, 係咁曝光, 果然自己打骰真係唔同啲

趁未入伍搵多d

其實佢地不嬲都勤力
只係前兩年淨係不停出日文歌同係日本搞演唱會
如果耀燮cb埋就好

趁未入伍搵多d

其實佢地不嬲都勤力
如果耀燮cb埋就好

一個接一個

趁未入伍搵多d

其實佢地不嬲都勤力
如果耀燮cb埋就好

一個接一個

想AJ cb同斗俊初solo trot

好想去睇

去啦
細場聽佢唱歌真係正好多嫁

預定狗衝3場
仆街響520港場同611台場之間

咩團

咩團

Dia
韓女團出道3年收入零 「想幫姊繳學費」心願逼哭粉絲

記者吳睿慈/綜合報導

南韓新人女團Lovelyz由Baby Soul、智愛、智秀、美珠、Kei、JIN、洙正、叡仁8名成員組成,在2014年以歌曲《Candy Jelly Love》正式出道,憑藉甜美形象兼具歌唱實力打開知名度。然而,她們雖已出道近3年,洙正卻在近日透露「現在仍是需要還債的狀態」,坦言目前零存款。

洙正近期接受節目《偶像電視劇工作團》訪問,無意間透露沒有手機,「因為還沒拿過一位,所以沒辦法有手機。」但她隨後露出天真笑容表示「不過我們有電視」。當被問及現在是不是仍處於負債狀態,洙正點點頭,默認出道3年仍然零收入。

「最近特別希望可以快點賺錢,讓爸爸媽媽少點負擔。」洙正在訪問間洩漏想要給家人零用錢花、幫姊姊繳學費,心願聽起來簡單,卻令粉絲相當心疼。由於韓團在出道後,必須還清所屬公司投入的訓練、服裝等等費用,Lovelyz出道將近3年仍是負債狀態,曝光韓團背後心酸的一面。

咩團

Dia

終於有圖

咩團

Dia

終於有圖

似罷工多過唔舒服

咩團

Dia

黑到咁

記者吳睿慈/綜合報導

南韓新人女團Lovelyz由Baby Soul、智愛、智秀、美珠、Kei、JIN、洙正、叡仁8名成員組成,在2014年以歌曲《Candy Jelly Love》正式出道,憑藉甜美形象兼具歌唱實力打開知名度。然而,她們雖已出道近3年,洙正卻在近日透露「現在仍是需要還債的狀態」,坦言目前零存款。

洙正近期接受節目《偶像電視劇工作團》訪問,無意間透露沒有手機,「因為還沒拿過一位,所以沒辦法有手機。」但她隨後露出天真笑容表示「不過我們有電視」。當被問及現在是不是仍處於負債狀態,洙正點點頭,默認出道3年仍然零收入。

「最近特別希望可以快點賺錢,讓爸爸媽媽少點負擔。」洙正在訪問間洩漏想要給家人零用錢花、幫姊姊繳學費,心願聽起來簡單,卻令粉絲相當心疼。由於韓團在出道後,必須還清所屬公司投入的訓練、服裝等等費用,Lovelyz出道將近3年仍是負債狀態,曝光韓團背後心酸的一面。

難啲一位喎

咩團

Dia

黑到咁

黑面對新忙內

記者吳睿慈/綜合報導

難啲一位喎

唔係話冇實力 但真係差咁啲運
次次cb都撞大勢團 公司決策應該可以更好?

純音飯路過

記者吳睿慈/綜合報導

難啲一位喎

次次cb都揀呢啲時間點拎一位啊
woolim係咪根本冇諗過比佢地還債…

咩團

Dia

黑到咁

黑面對新忙內

2個新團員都唔知加黎做乜

話唔定垃圾mbk想清減啲練習生

咩團

Dia

黑到咁

黑面對新忙內

mbk style

咩團

Dia

黑到咁

黑面對新忙內

mbk style

加強主唱實力?
好似話呢兩個新成員係其他公司挖過黎

Dia

黑到咁

黑面對新忙內

mbk style

加強主唱實力?
好似話呢兩個新成員係其他公司挖過黎

珠恩好正喎
http://www.vlive.tv/video/28146
Chungha mv

好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞