[KPOP] 2017 KPOP 討論區 (10)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike

希望佢真係出到
ZICO首She's a baby係咪寫俾雪炫?
聽左頭幾句就覺得係寫俾佢

講到咁美好

有冇歌詞睇下

呢到有中字
https://youtu.be/WCFD-3gkRes

唔似喎巴打
唔係中出即飛左喇咩

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
一見到呢句我覺得係寫俾雪炫
如果佢只係講一般愛情,唔會冇啦啦有閒言閒語,好明顯講緊佢地2個公開戀情之後發生既野
It's okay 現在我會
一整天都照顧著你

Happy Happy 真是羨慕妳的男友啊其他人解讀為Zico首歌係講緊人地女友,但都可以解讀為反面哂自己女友,佢同雪炫拍拖應該聽唔少呢句

佢地咁快分我覺得似玩地下情多

講到咁美好

有冇歌詞睇下

呢到有中字

唔似喎巴打
唔係中出即飛左喇咩

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
如果佢只係講一般愛情,唔會冇啦啦有閒言閒語,好明顯講緊佢地2個公開戀情之後發生既野
一整天都照顧著你

Happy Happy 真是羨慕妳的男友啊其他人解讀為Zico首歌係講緊人地女友,但都可以解讀為反面哂自己女友,佢同雪炫拍拖應該聽唔少呢句

利申:9up
SMTM6 producer lineup
ZICO DEAN
TIGER JK BIZZY
DYNAMIC DUO
DOK2 JAY PARK
ZICO DEAN
DYNAMIC DUO

Zico Dean
Minzy solo MV預告
強而有力嘅舞蹈 歐美曲風 好期待啊
http://youtu.be/-cAe6KIupII

好正咁 離開左YG框框反而可以試下唔同風格
ZICO DEAN
DYNAMIC DUO

Zico Dean

Dok2 今年竟然同jay park同一隊

諗起當年jay park想加入1llionaire records比dok2一口拒絕
而家算完左佢心願
ZICO DEAN
DYNAMIC DUO

Zico Dean

諗起當年jay park想加入1llionaire records比dok2一口拒絕
而家算完左佢心願

依家睇翻係好事黎 aomg風生水起
ZICO DEAN
DYNAMIC DUO

Zico Dean

而家算完左佢心願

依家睇翻係好事黎 aomg風生水起

冇Gill

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

5月過去韓國,希望買到碟

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

之前仲諗住佢會踏正415呢幾日開演唱會
好彩冇買到機票

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

好彩冇買到機票

屌我都係 好彩無買機票唔係on99係韓國唔知做乜
原本以為正日起碼會搞d野
點知一d都無
ZICO DEAN
DYNAMIC DUO

真係冇team YG

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

好彩冇買到機票

點知一d都無

416歲月號事件嘛
冇計啦

希望佢真係出到

今日20週年啦
yg話4月cb唔好呃我

好彩冇買到機票

點知一d都無

彈彈球哥
我咁啱四月頭去韓國玩
都以為會有野搞
不過好彩都有個殷志源展睇下

講到咁美好

有冇歌詞睇下

呢到有中字

唔似喎巴打
唔係中出即飛左喇咩

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
一整天都照顧著你

上次歷史單野搞到宜家都企唔番起身

如果比人踢爆埋假分成隊就真係玩完了

如果真係假分既話
今季101啲人質素好差下喎

呢到有中字

唔似喎巴打
唔係中出即飛左喇咩

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
一整天都照顧著你

如果真係假分既話

咩假分?

呢到有中字

唔似喎巴打
唔係中出即飛左喇咩

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
一整天都照顧著你

如果真係假分既話

咩假分?

假分手轉地下中出
希望黎緊fnc公關睇路

笑左

我都覺唔似

各種閒言閒語都只針對你
一整天都照顧著你

如果真係假分既話

咩假分?

假分手轉地下中出

之前成日飛的去男方屋企 唔知而家去邊呢
今季101啲人質素好差下喎

好多練左幾個月就出黎,上年係擺明推d就出得道既
有d吹到好勁但事實不符

睇完第一集,真係得個16歲鬼仔係掂
FNC個個有啲似尹鈞相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞