[KPOP] 2017 KPOP 討論區 (10)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
今季101啲人質素好差下喎

已經唔紅啦,仲整第2季....醜聞多到...

IOI唔紅

可能佢同TWICE比 即係要瘋狂一位先叫紅

IOI唔紅

叉蛋喺哩度係三流男團, ioi唔紅一啲都唔奇

IOI唔紅

叉蛋喺哩度係三流男團, ioi唔紅一啲都唔奇

咁咩團先紅

青夏

青夏

一代韓流死忠報到
我夠膽講SES Baby VOX Fin.K.L呢啲元祖先係kpop史上最撚強既女團
就算本身係SONE出身都係咁話

宜家啲淨係知twice apink GFriend唔識佢地既人真係凳佢地可憐

只識SES
元祖團好似比較多男團出名

當年冇宜家咁多女團
又或者咁講,基本上當年紅左到宜家都仲有人識既通通都係出自SM JYP YG DSP,各間公司都各出幾團抗衡

元祖女團好多成員冇料到
完全係呃飯食
生於呢個年代肯定出唔到道
一代韓流死忠報到
我夠膽講SES Baby VOX Fin.K.L呢啲元祖先係kpop史上最撚強既女團

宜家啲淨係知twice apink GFriend唔識佢地既人真係凳佢地可憐

只識SES

當年冇宜家咁多女團
又或者咁講,基本上當年紅左到宜家都仲有人識既通通都係出自SM JYP YG DSP,各間公司都各出幾團抗衡

元祖女團好多成員冇料到
完全係呃飯食

依家果D咪又係 個樣人哋受落咪得囉
唔需要睇乜嘢料架
一代韓流死忠報到

只識SES

當年冇宜家咁多女團

元祖女團好多成員冇料到
完全係呃飯食

班老屎忽又要神化舊人喇

一代韓流死忠報到

咁又唔洗咁講嘅 不嬲都係一代接一代㗎啦 有咩咁可憐
而且時代唔同風格唔同接受能力又唔同 而家嘅人睇返以前啲團都唔會因為佢地好撚強就鐘意返一代女團㗎喎
同埋呢位巴打老屎忽語氣過重
一代韓流死忠報到

而且時代唔同風格唔同接受能力又唔同 而家嘅人睇返以前啲團都唔會因為佢地好撚強就鐘意返一代女團㗎喎

咁當年發展idol事業仲係起步階段, 訓練系統唔完善, 冇資源, 冇梯隊
嗰陣真係逐個project去cast人, cast中就出道, 點似而家有成個pool俾啲公司慢慢揀

ses啲歌真係好襟聽, 你俾而家啲女團cover都唔覺得過時
一代韓流死忠報到

咁當年發展idol事業仲係起步階段, 訓練系統唔完善, 冇資源, 冇梯隊
嗰陣真係逐個project去cast人, cast中就出道, 點似而家有成個pool俾啲公司慢慢揀

ses啲歌真係好襟聽, 你俾而家啲女團cover都唔覺得過時

講起舊人就好想快啲有two yoo project season2
講起一代團, 恭喜神話終於開齋

隊長以身作則
공민지(Minzy) - 니나노 (Feat. 플로우식(Flowsik))
https://www.youtube.com/watch?v=nmZGpBIz_Gg

係咪出埋呢首就終於出道喇

係咪出埋呢首就終於出道喇

好似要再出多一首single先出道
一代韓流死忠報到

唔識有咩可憐
無四代團kpop 就真係可憐喇
2017 唔通仲走去狂J
十年前1,2代啲古董團

呢句真,好似香港咁無人接班就弊
공민지(Minzy) - 니나노 (Feat. 플로우식(Flowsik))
https://www.youtube.com/watch?v=nmZGpBIz_Gg

真係睇住Minzy逐步逐步成長

Super junior 藝聲將會推出第二隻mini album,以下就係今次專輯嘅medley。
https://youtu.be/H1TTum9rGVc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞