[KPOP] 2017 KPOP 討論區 (10)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
unnies' slam dunk入面g忠sam好正呀

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
不過做左女團出左歌係咪有其他野玩
唔想咁快做完

今季剩係做女團出道奮鬥史
姜藝媛條line幾好睇

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
唔想咁快做完

姜藝媛條line幾好睇

其實講出道講多幾集都完哂
上季都有33集 今次會短左?
一代韓流死忠報到
我夠膽講SES Baby VOX Fin.K.L呢啲元祖先係kpop史上最撚強既女團
就算本身係SONE出身都係咁話
一代韓流死忠報到
我夠膽講SES Baby VOX Fin.K.L呢啲元祖先係kpop史上最撚強既女團

宜家啲淨係知twice apink GFriend唔識佢地既人真係凳佢地可憐
一代韓流死忠報到

宜家啲淨係知twice apink GFriend唔識佢地既人真係凳佢地可憐

老屎忽
Hyelin
https://www.youtube.com/watch?v=HKXbIwCnjRE

一直覺得hani LE 率智都有佢地定位:綜藝 rap 唱歌 係慧潾同正花爭d
但上次cb 中間正花solo覺得好正 完全show到佢魅力
而家可以話因禍得福(?)率智病左由慧潾頂上 反而比大眾見到慧潾真正實力 仲唱得越黎越好 多人留意左佢
唔係佢地fans 路人 不過都覺得呢團真係幾完美 無再框死we呀呢曲風同hani與朋友 越黎越正
今季101啲人質素好差下喎

已經唔紅啦,仲整第2季....醜聞多到...
一代韓流死忠報到

老屎忽

唔敢當,係聽左十年kpop姐
一代韓流死忠報到

只識SES
元祖團好似比較多男團出名

當年冇宜家咁多女團
又或者咁講,基本上當年紅左到宜家都仲有人識既通通都係出自SM JYP YG DSP,各間公司都各出幾團抗衡

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
唔想咁快做完

姜藝媛條line幾好睇

我覺得上季jyp好似對佢地harsh好多,今季既導師都好溫柔
睇左今集錄音覺得洪真英同埋minzy堅有實力
同埋都幾期待somi既發展

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
唔想咁快做完

姜藝媛條line幾好睇

我覺得上季jyp好似對佢地harsh好多,今季既導師都好溫柔
睇左今集錄音覺得洪真英同埋minzy堅有實力
同埋都幾期待somi既發展

洪真英改左平時d唱法 即刻唔同左
睇不朽的名曲 幾正
西卡出歌?
西卡出歌?

一代韓流死忠報到

只識SES
元祖團好似比較多男團出名

當年冇宜家咁多女團
又或者咁講,基本上當年紅左到宜家都仲有人識既通通都係出自SM JYP YG DSP,各間公司都各出幾團抗衡

SES真係可以話係女團典範

有無佢ig
已經被班姐姐玩死左
Hyelin
https://www.youtube.com/watch?v=HKXbIwCnjRE

一直覺得hani LE 率智都有佢地定位:綜藝 rap 唱歌 係慧潾同正花爭d
但上次cb 中間正花solo覺得好正 完全show到佢魅力
而家可以話因禍得福(?)率智病左由慧潾頂上 反而比大眾見到慧潾真正實力 仲唱得越黎越好 多人留意左佢
唔係佢地fans 路人 不過都覺得呢團真係幾完美 無再框死we呀呢曲風同hani與朋友 越黎越正

新歌好正啵

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
唔想咁快做完

姜藝媛條line幾好睇

而家都講到好似就出道啦
如果咁就完好似無咩意思,上季都話係做唔同人既夢想,鼓勵人去追夢
除左hyolin 女團之外,真京拍電影同jessi 屋企人都好睇

有無佢ig
已經被班姐姐玩死左

佢根本放低晒自己咁 一開始好嚴肅比人惡評 去到依家完全放開自己 乜都做齊 今集冇人叫佢跳舞 佢都自己跳
https://www.instagram.com/atopjin/

有無佢ig
已經被班姐姐玩死左

https://www.instagram.com/atopjin/

仲未得閒睇,剩係睇咗Samuel,Nuest同雍文成,想問吓有無啲強勁嘅vocal 係咪得以前被SM邀請過做練習生果個?

仲未得閒睇,剩係睇咗Samuel,Nuest同雍文成,想問吓有無啲強勁嘅vocal 係咪得以前被SM邀請過做練習生果個?

鄭世雲(KPOP Star 3 嗰個), 金在煥 (出現過Vocal戰爭 神的聲音 贏過一場定兩場)

由惡評變好評

愈睇愈好笑今季
唔想咁快做完

姜藝媛條line幾好睇

而家都講到好似就出道啦
如果咁就完好似無咩意思,上季都話係做唔同人既夢想,鼓勵人去追夢
除左hyolin 女團之外,真京拍電影同jessi 屋企人都好睇

上集睇完女團覺得之後好悶
同埋成日都唔齊人拍野

其實好難齊人拍嘢 個個嘅schedule唔同 SlamDunk又唔係限死咗每個禮拜邊日會拍嘢

鄭世雲(KPOP Star 3 嗰個), 金在煥 (出演過Vocal戰爭 神的聲音 贏過一場定兩場)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞