【黑心創辦人大揭秘】口罩工廠 Mask Factory

973 回覆
1005 Like 16 Dislike
明白
咁睇嚟佢個底真係好花
支持維基同kkwong啦
其實大家信唔信唔緊要,啲個人資料係你地,我亦都唔可以滿足所有人要求。好簡單,鍾意咪睇,唔鍾意可以唔睇,我冇逼人去認同去睇。你哋覺得冇問題咪去買去登記。
咪係
質疑都唔比
新account開兩個post都係追擊佢
似私怨多啲
push
推 好多media朋友都公開講左呢條友
發夢知到養心殿都同佢有關
Post 埋去其他post 叫其他人小心
好有問題喎屌
傷透連仔心,呢度人人都話佢係黃。

做得生意都係藍啦,前線就可能係黃
但我覺得冇啦啦要3點登記 之後3月頭先開賣咁古怪
登記係咪想拎個人資料啊
藍嘅話 之後立法會選舉 咩選舉都係咁打電話 email 寄信 叫人投佢地票啊?
定係直接幫你登記埋做選民
我覺得唔好咁易向人提供個人資料 登記d唔知可唔可信嘅網站
尤其係呢d急要口罩嘅時期 都要小心提防下
你覺得純粹私怨冇問題,呢個人仆街程度令人歎為觀止,我一心只係想大家睇清楚啲呢位老闆嘅處事方式,叫大家小心啲,保護自己個人資料。 你地唔鍾意可以唔跟唔睇。你去質疑人既時候,仲要求人態度好去對你?
Sor 諗都冇諗過呢間
只信wiki wong
我等維基算
真係要小心
你係咪嗰啲見到藍店有黑就會好失望嘅人🤔
你哩個理論都可以套入黑警度,「我唔理xxx, 你而家做好事就得」咁
大把本土品牌藍到發黑啦
所謂的濾層合規格等唔等於口罩合規格

岩呀 好多人都唔會睇
見到三寶就衝
用合格物料唔等於個口罩合格
即係淘寶原單貨用hermes皮 做出黎都唔會係hermes手袋
咪係,依家有得揀
你哋可以唔信
上星期有位占先生以口罩工廠名義出深水埗搵廠家供應filter, 佢聲稱佢內地訂咗料,但嚟唔到香港,所以搵香港廠家睇下邊個可以俾到合規格filter 佢用。佢話樣樣齊就係爭filter,佢話洗濕咗個頭,頭痕。
你用啲「個底花晒」嘅去比較咩
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞