【黑心創辦人大揭秘】口罩工廠 Mask Factory

973 回覆
1005 Like 16 Dislike
膠清出現鳥!!
啱啱碌FB見到,Dr Kwong似係講緊呢間嘢

022505【自己歸隊】

1. 以我所知「所有」香港人隊都冇「口罩機」嘅原料。

2. 有「原料」嘅工廠,如果出產前出古惑想 HK MASK 收皮,自己歸隊,咪再想我幫。

3. 為咗香港人有口罩有酒精,我可以同「明刀明槍」嘅「藍色企業」合作,但唔會同「古惑」嘅企業合作。如果我再幫你,小心我最後影低你間廠「最唔見得光嘅嘢」放上網。

【所以你可以自己歸隊,咪再搵我幫手,包括搵原料!】

4. 已經「放棄口罩機」出産口罩嘅手足,我同你保證,你已經好叻!!

5. 咪睇少鄺爺!

HK Mask口罩設計圖樣下載: http://bit.ly/2HLPDwd

https://www.facebook.com/DrKKwongChem/posts/10157888682862158
見佢嘅comment仲可以搵到呢間公司負責人喎
邊度??

有線訪問cap出黎,另外兩個可以出全名,唯讀呢個唐先生
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1373754969483234&id=186040714921338

直接喺隔離post copy 過黎,
屌佢老味其他人都出全名,係佢要叫唐先生,
仲要帶帽帶埋眼鏡
唐生,唔使玩變裝咁身有屎呀下
唔洗變裝,化灰都認得佢喇。人地係大大大老闆,要高級啲稱唐先生
如果合格既咩機構都買左先吧
低價既幫其他人
mic既咪又係大家都買緊

confirmed係德仁藥房

而另外嘅股東,隔離post 已經有人FC 左係藍底藥房太子爺,
一車車比藍店cap 資料,幫手撐建制利益輸送啦
呢個正 啱先有人爆"工廠"曾經有K Kwong幫過手 而依家呢個po就印證咗之餘 仲講明呢間嘢係藍係有問題
買人血口罩直接送中

cow 死女唔怪得可以中出𡃁模一個又一個
同「明刀明槍」嘅「藍色企業」合作,但唔會同「古惑」嘅企業合作 話緊佢哋
推呀
無無菌室
未有nelson認證
所有"pfe vfe"都只係講個濾層
有人爆佢啲料仲喺大陸 其實未到手
K Kwong出post講明 HK未有人有料到手
睇定d先
靠"監製"個名 大把閪屌
佢就唔係工聯會 但紅底扮野的
呢條友好古惑FCed
拍都是三級片
其實建制呢條橋都好撚毒,
先搞個工廠登記+請人,收哂你班仆街資料,賣上支那先賺一筆
再搵蘋果吹奏80後本土,為香港為社群(建制一貫講法)
送一批口罩拎完光環,轉頭可以盡cap政府300萬資助,仲有包底一年訂單過千萬
簽好哂約收哂錢之後仲可爆鑊,蘋果幫手宣傳過,分裂埋黃派

一石四鳥
推推推
我唔係前員工,但是我可以話俾你聽佢哋現在搞嗰個subscription 機制好可疑,因為佢哋現在部口罩機基本上幾日壞一次,wastage>50%,係根本做唔到穩定嘅生產嘅。
同埋加上佢哋幾個電影人,識q管廠咩,分分鍾連唧車都唔撚識用啦!
佢話三月開工生產到,但是佢二月中先吊到部機入嚟,咁短時間點set到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞