【黑心創辦人大揭秘】口罩工廠 Mask Factory

973 回覆
1005 Like 16 Dislike
其實料佢就訂哂, 唔合格都係料問題?
如果係咁, 佢送幾多次sample都係唔合格, 除非.............
屌你地班仆街係咪仲係咁缺口罩呀
明知呢間係11哥班人整既 都仲要排隊買

等多wiki一陣都唔得咩
好靚仔
你都弱智
你平時會唔會係d 信唔過既website 網上購物啊?
而家講緊係隨時用你信用卡d資料黎買野
同政府有無你資料無關
如果你有做開咪你個人本身弱智lor
佢唔撚知咩叫把關
我覺得領左野,冇理由賣咁耐都未賣晒。賣左成億個都可能有
我都開始覺, 好cap水feel.
一早講咗比你地聽,呢間野信唔過,仲要去買
見蘋果吹奏
以為ok...
成撚日check 數要同你講? on9
一開始都講咗,啲人都照買,唔怨得人
開賣第一日排左1個鐘入到去全部3、6月口罩係賣晒,只有$20個款,所以無買。
根據網友貼圖當晚9點再賣,又有返6個月口罩賣,之後好多人都買到6個月口罩,剛剛睇返網友嘅留言,訂單號碼去到5萬幾,如果保守估計最少有6萬張單(有10萬張單都唔奇,佢48小時接單),例如每人買6個月口罩=6盒=300個口罩,總共1千800萬個口罩,估計達金額約4千5百萬,早前新聞話佢嘅原材料只可做1千萬個口罩,現時大部分國家都唔打算出口原材料,咁個800萬個口罩點樣黎?
如果佢係有限公司又會點? 又如果佢部機壞左
點解蘋果成日幫mask factory 賣廣告?又幫解釋唔係紅底....
回收, 消毒, 入盒, 出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞